ÎNTÂLNIRE LA BUZĂU A LIDERILOR PARTIDULUI ALTERNATIVA DREAPTĂ

0
259

Săptămâna viitoare, toți liderii județeni ai formațiunii politice Alternativa Dreaptă vor fi prezenți la Buzău. Politicienii vor participa la Conferința Națională a partidului, eveniment găzduit în premieră de municipiul Buzău. Anunțul a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă, de către Nicolae Roman, deputat Alternativa Dreaptă. În cadrul aceleiași conferințe de presă, deputatul Nicolae Roman a comentat și prestația europarlamentarilor români în cadrul dezbaterilor aprinse de marți, din parlamentul european, în legătură cu intrarea României și Bulgariei în spațiul Schengen.

Zilele trecute, la Academia Română, într-un cadru festiv, a fost lansată lucrarea „Istoria Bibliotecii Academiei Române 1867 – 1885”, prilej cu care a fost evocată activitatea episcopului Dionisie Romano, cărturar și traducător de excepție, membru al Academiei Române. Deoarece Buzăul a avut și are în continuare membri cu merite deosebite în cel mai înalt for științific al țării, parlamentarul a anunțat că va iniția demersuri ca Academia Română  să deschidă o filială și în județul Buzău.

Nicolae Roman, deputatul de Buzău al partidului Alternativa Dreaptă, a salutat apariția, zilele trecute, a unei alte lucrări importante. Este vorba despre „Carta albă a IMM-urilor din România, 2022”, pe care a caracterizat-o drept „un instrument științific de o valoare deosebită”. Deputatul Nicolae Roman a mai relatat că, recent, a participat la „Sărbătoarea Dovleacului”, un eveniment despre care spune că reușește să pună cu succes pe harta țării localitatea Poșta Câlnău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 63 = 68