HOROSCOP 7 -13 OCTOMBRIE 2022

0
273

Berbec – Poţi primi informaţii şi sfaturi utile, dar şi reproşuri vizavi de faptul că în ultimul timp nu mai eşti prezent în cercurile de apropiaţi. Sunt momente pasagere, pe care cu farmecul tău caracteristic le vei depăşi uşor. Evită provocările şi fii mai realist.

Taur – În plan profesional sunt posibile discuţii aprinse cu un şef sau cu autorităţile. Prudenţa, discernământul şi tonul moderat te vor ajuta să depăşeşti totul cu bine. Recomandabil este să eviţi provocările şi să acorzi celorlalţi libertatea de gândire şi acţiune. Sănătatea este foarte vulnerabilă.

Gemeni – Energia vitală este fluctuantă, recomandabil fiind să-ţi dozezi eforturile şi să eviţi implicarea în problemele celorlalţi. Sunt posibile reproşuri vizavi de faptul că eşti mult prea combativ în domeniul profesional. Final de capitol în relațiile socio-profesionale și în cele cu prietenii.

Rac – Unele relaţii se pot încheia definitiv, însă se face loc pentru altele noi. Îţi sunt susţinute demersurile personale și cele profesionale, aşa încât aplică o curăţenie drastică în viaţa ta şi aliază-te numai cu oameni de nădejde.

Leu – La serviciu există conflicte mocnite și din partea colegilor și din partea șefilor. Evită neplăcerile, ascultându-i cu atenţie pe ceilalţi şi apoi explicându-te în cuvinte puţine şi clare. Sunt momente pe care le poţi depăşi uşor, cu calm şi diplomaţie.

Fecioară – Ai multe de făcut la serviciu, dar și acasă în plan personal trebuie să depui eforturi serioase. Se anunţă confruntări parteneriale. Discuţiile aprinse şi tonul ridicat vor fi la ordinea zilei. Finaluri legate de banii și bunurile comune cu alții.

Balanță – Se conturează reconfigurarea relaţiilor cu familia şi cu neamurile. Sunt posibile despărţiri de unele persoane care până nu demult îţi erau apropiate şi confidente, însă te poţi alătura altor personaje mult mai folositoare vieţii tale actuale.

Scorpion – Gândirea şi comunicarea sunt foarte active, de aceea exersează lecţia tăcerii sau vorbeşte puţin, dar concis. Acasă, în familie este nevoie de sprijinul tău, fie că este vorba despre curățenii, reparații, investiții locative, fie un membru al familiei are nevoie de sprijinul tău moral sau material.

Săgetător – Capitolul financiar va cunoaşte revigorări. Ori primeşti un cadou important, o sumă de bani consistentă, ori vin veşti mult aşteptate legate de condiţiile de muncă. De fapt, provocarea momentului constă în a-ţi muta atenţia de la aspectele materiale ale vieţii şi a te orienta mai mult către cele spirituale.

Capricorn – Se întrezăresc călătorii pe distanţe scurte la rude şi prieteni. Pentru alţii se poate ivi ocazia participării la cursuri de formare, perfecţionare sau pur şi simplu la un curs plănuit ceva mai demult. Relaţiile cu cei din anturajul apropiat sunt provocatoare.

Vărsător – Stările tale de spirit vor fluctua mult, de aceea fii cât mai retras şi discret. Sănătatea este deficitară. Nivelul energetic îţi este la cote joase, aşa încât dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de treburi uşoare. S-ar putea să te desprinzi de unele relații apropiate.

Pești – Relaţiile sentimentale sunt dinamice, iar în funcţie de caz, copiii roiesc în jurul tău şi cu bune şi cu altele mai puţin. Datorită forfotei sociale în care ești implicat, acum ai nevoie de detașare și odihnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 68 = 74