METALUL, NOUL LIDER ÎN LIGA 3

0
203
Sursa foto: Arhivă

Metalul este noul lider al seriei a 2-a din Liga a 3-a, prelunând şefia clasamentului, tot la golaveraj, de la rivalii locali de la CSM Râmnicu Sărat, după victoria la scor reuşită sâmbătă după-amiază, pe sinteticul din Crâng, împotriva ultimei clasate, Dacia Brăila.

A fost un festival ofensiv al trupei lui Vali Stan, care s-a impus cu scorul de 9-1. De consemnat că fostul jucător al CFR-ului, Paul Batin, a marcat trei goluri în acest meci care a arătat mai degrabă ca un joc de pregătire pentru trupa lui Vali Stan.

CSM Râmnicu Sărat şi-a continuat parcursul de excepţie în deplasare, unde a obţinut o nouă victorie, 2-0, pe terenul formației Dinamo Bacău. Ambele goluri au fost marcate de Mădălin Socol. Și după acest meci, râmnicenii continuă să rămână cu poarta intactă de la startul sezonului.

Vineri după-amiază, formția râmniceană va evolua, pe teren propriu, împortiva formației Aerostar Bacău. Într-o altă partidă din Liga a III-a, Voinţa Limpeziş suferit un eșec usturător la CSM Focşani, echipă implicată în lupta pentru play-off şi promovare. Campioana judeţeană din Buzău a cedat cu scorul de 1-6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 82 = 88