ÎNFRÂNGERE ȘOC LA ULTIMA CLASATĂ

0
249

Înfrângere șoc pentru Gloria Buzău, în fața ultimei clasate din Liga a II-a de fotbal! Echipa buzoiană a pierdut, scor 1-3, în fața grupării Unirea Constanța, într-un meci disputat pe stadionul din Clinceni.

Buzăul a dominat prima repriză, ratând deblocarea tabelei prin Gaitan, în minutul 15, după ce argentinianul a tras în bară. Douăsprezece minute mai târziu Boiciuc a trimis puțin pe lângă poarta lui Udrea. Ciobanu putea la rându-i să deschidă scorul, dar șutul acestuia a fost blocat în ultimul moment de Pandele.

După pauză, scenariul a luat o întorsătură nefastă pentru Gloria. Gazdele au deschis scorul în minutul 63, prin Pandele, după o bâlbâială în apărarea buzoiană. Tot puștii lui Nastai au încris, în minutul 88, după o greșeală flagrantă a lui Ariel Lopez. Scăpat singur cu Relu Stoian, Chirițoiu a șutat pe sub goalkeeperul buzoian, consfințind astfel surpriza. Mitrică a încheiat conturile în minutul 92, cu un șut senzațional, de la 17 metri.

Gloria a înscris totuși golul de onoare, în prelungiri, prin Matiș. Prea puțin însă pentru o echipă care-și propune promovarea în prima ligă.

Cu 13 puncte, Gloria rămâne în afara locurilor de play-off, într-un clasament condus de nou-promovata Oțelul Galați.

După meci, conducerea administrativă a Gloriei a anunțat că antrenorul Cristi Pustai va fi demis iar un nou tehnician va fi numit în perioada imediat următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

44 + = 53