GALERIE FOTO: CASĂ RUPTĂ ÎN DOUĂ, DUPĂ O ALUNECARE DE TEREN

0
248

O familie din comuna buzoiană Pârscov a rămas sub cerul liber, după ce casa în care locuia a fost ruptă în două de o alunecare de teren. Nenorocirea s-a abătut în urmă cu trei nopți peste familia formată din patru persoane. Atunci când pământul a luat-o la vale, oamenii au fugit speriați din casă și s-au adăpostit la rude. Casa în care au locuit până acum s-a rupt în două și poate cădea oricând peste ei.

Pereții casei s-au crăpat, iar camerele în care până nu demult cei patru buzoieni locuiau par desprinse acum dintr-un film de groază. În dormitorul în care se afla băiatul de 16 ani, acoperișul s-a lăsat până aproape de pat. Au avut timp totuși să salveze lucrurile pe care le-au agonisit de-o viață. Oamenii sunt disperați și cer ajutorul oamenilor cu suflet.

Pentru că familia Ariciu nu deține asigurare în caz de calamități naturale care să acopere pagubele suferite și nu dispune nici de resurse financiare pentru a o lua de la capăt, autoritățile au dispus evacuarea locuinței care stă să se prăbușească și relocarea familiei în două module de tip container. Până în momentul în care se va găsi o soluție locativă definitivă, familia sinistrată va trebui să locuiască, iarna aceasta, în cele două containere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =