IARNA CARE DĂ FIORI

0
218

Sezonul rece nu s-a lăsat deloc așteptat, în acest an, iar asta nu pare  deloc o veste bună, în contextul scumpirilor fără precedent la energie. Vom face față majorărilor la curent, gaze și alte utilități? Este întrebarea care îi apasă și pe mulți buzoieni, în perspectiva iernii care se apropie şi despre care cred că va fi foarte dificilă. Cei mai îngrijorați de iarna care vine sunt, în special, pensionarii și salariații cu venituri mici.

Nu doar criza energetică îi sperie pe buzoieni, ci și inflația, care a ajuns la cote de neimaginat. De vină pentru puterea de cumpărare tot mai scăzută, cred oamenii, sunt politicienii care s-au aflat la guvernare în ultimii ani. Există motive reale de îngrijorare în ceea ce privește facturile de gaze și electricitate, mai ales pentru cetățenii cu salarii sau pensii mici.

De exemplu, la tarifele actuale ale celor mai importante societăți furnizoare de energie, la un consum lunar de gaze de 150 de metri cubi, factura va fi în jur de 500 de lei. La electricitate, la un consum lunar de 200 de kilowați / lună, factura va fi în juri de 160 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 85 = 87