NEMULȚUMIT DE GUVERNANȚI

0
212

Fostul ministrul de externe Andrei Marga, intens criticat în ultima perioadă pentru declarațiile sale controversate cu privire la teritoriul Ucrainei, este susținut și de către deputatul Partidului Alternativa Dreaptă, Nicolae Roman. Fostul ministru de externe a afirmat că Ucraina se află în ”frontiere nefirești” și trebuie să cedeze teritorii Rusiei, Ungariei, Poloniei și României. Parlamentarul de Buzău spune că, în calitate de fost general și comandant al uneia dintre cele mai importante structuri al Armatei Române, este de datoria sa să susțină poziția lui Andrei Marga.

Nicolae Roman precizează că a votat împotrivă la una dintre legile justiției, aprobată recent în Camera Deputaților. Este vorba despre proiectul de lege privind Consiliul Superior al Magistraturii, care are ca obiect reglementarea organizării şi funcţionării Consiliului. Deputatul de Buzău spune că aprobarea legii îl face să presimtă că va urma o perioadă în care vor fi îngrădite drepturile românilor. În ultimele două săptămâni, Nicolae Roman a susținut, în Camera Deputaților, două declarații politice. Într-una dintre acestea, parlamentarul atrage atenția că guvernanților nu le pasă mai deloc de români, iar cea mai bună dovadă este lipsa de reacție la scumpirile în lanț de care oamenii se lovesc în ultimele luni.

Deputatul Partidului Alternativa Dreaptă mai consideră că e rușinos și faptul că Guvernul Românei a stabilit un plafon de consum de 255 de kw la energie electrică, în condițiile în care în multe alte țări nu există asemenea plafoane sau acestea sunt mult mai mari.
La rândul său, Marin Ivașcu, președintele Organizației Muncipale Buzău a Partidului Alternativa Dreaptă face apel la foștii militari din județ să se alăture noii formațiuni politice. În același context, Marin Ivașcu a anunțat că, în curând, Buzăul va găzdui o întâlnire națională a tuturor șefilor de organizații din țară a Partidului Alernativa Dreaptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 1 =