A.C.e.R. INVITĂ INDUSTRIA DE COMUNICAȚII ELECTRONICE LA A VIII-A CONVENȚIENAȚIONALĂ, PE 13 OCTOMBRIE, LA HOTEL MARRIOTT DIN BUCUREȘTI

0
331

Bucureşti, 19 septembrie 2022 – Asociaţia de ComunicaţiiElectronice din România – A.C.e.R., în parteneriat cu TVOTT, organizează pe 13 octombrie 2022, la Hotel Marriott din București, a VIII-a ediție a Convenției Naționale dedicate industriei de comunicații electronice din România.

Având ca scop dezbaterea și configurarea agendei naționale privind comunicațiile electronice, conferința vaaduce împreună cei mai importanțijucători din industrie, reprezentanții celor mai mari trusturi mediainternaționale și locale, principalii furnizori de servicii de telecomunicațiiși de echipamente și soluții tehnice. La eveniment sunt așteptați să ia parte oficiali din partea Guvernului și Parlamentului României, ai Ministerului de resort, precum și ai agențiilor naționale de reglementare din domeniu (C.N.A., A.N.C.O.M.).

Provocările ultimilor doi ani ne-au arătat pe de o parte cât de importantă este comunicarea și interacțiunea umană, iar pe de altă parte ne-au reamintit importanța industriei în care activăm și responsabilitatea pe care o avem de a continua să oferim oamenilor cele mai bune soluții de conectare și comunicare. Astfel încât, mai mult decât oricând, este important ca toți jucătorii din industrie să colaboreze pentru a răspunde împreună la întrebarea: cum va arăta următorul deceniu digital?” Adrian Neagu, Președinte A.C.e.R.

Această a VIII-a ediție a conferinței este organizatăîn parteneriat cu compania TVOTT, integrator și dezvoltator de servicii pe modelul Platform as a Service care permite lansarea unui serviciu IPTV/OTT în câteva zile, fără investiții proprii în echipamente sau software.

În plus, evenimentul va fi susținut și în acest an de parteneri precum WarnerBros. Discovery, AXN, SES, TVSat Media Group, și își propune să reunească toți actorii din comunicații și televiziune, fiind așteptați peste 300 de participanți.

Despre A.C.e.R.

A.C.e.R. este o organizație profesională care are ca scop reprezentarea și promovarea intereselor companiilor membre și asigurarea unei competiții corecte în piața de comunicații electronice,cu peste 65 membri de la începutului activității sale – operatori de cablu, satelit și IPTV, posturi de radio si televiziune, operatori de comunicații electronice DVB-T, furnizori de echipamente și soluții tehnice.

Asociația „A.C.e.R.” este înscrisă în Registrul Național al ONG-urilor, a fost înființată înanul 2012 și are sediul în București.

Departamentul de Comunicare și PR – A.C.e.R.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + = 14