VICTORIE MARE

0
235
Foto: Arhivă

Victorie mare pentru Gloria Buzău, în etapa a 7-a a Ligii a 2-a de fotbal. Formația din Crâng s-a impus, ieri, pe teren propriu, cu 2 la 1, în fața celor de la Dinamo București. Meciul a început însă cum nu se poate mai rău pentru Gloria! Dinamo a deschis scorul încă din al doilea minut al jocului, după pe Deniz Giafer a trimis în plasă cornerul executat de Bani. Din fericire, echipa buzoiană nu a resimțit șocul şi s-a aruncat în atac. Portarul advers, Dujmovic, a făcut adevărate minuni, însă nu și în minutul 24, când a fost învins de execuţia uruguayanului Ariel Lopez, cu un balon plasat la colţul scurt.

La poarta buzoienilor, Vali Lazăr şi Neluţ Roşu au ratat singuri cu Stoian şi s-a terminat 1-1 la capătul celor 45 de minute. Repriza secundă a început într-un ritm la fel de alert. Dinamo putea reveni în avantaj, dar Borduşanu a tras pe lângă poartă, în timp ce voleul lui Blejdea a fost blocat excelent de Patriche. Neicuţescu a avut şi el ocazia de a marca împotriva fostei sale echipe, dar şutul său la colţul lung a fost respins în corner. Dinamo a lăsat însă descoperită defensiva, de care argentinianul Pablo Gaitan a profitat la maxim în minutul 79. El l-a învins pe Dujmovic cu o lovitură imparabilă de cap .

S-a încheiat 2-1 pentru Gloria, care a urcat pe locul 7, cu 13 puncte, în timp ce Dinamo a rămas în subsolul clasamentului, cu doar 6 puncte după 7 etape. După această etapă a 7-a, Liga a 2-a s-a întrerupt pentru a face loc meciurilor echipelor naţionale. Campionatul se va relua în jurul datei de 1 octombrie, cu etapa a 8-a, cu un meci extrem de accesibil pentru buzoieni, pe terenul Unirii Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 85 = 90