FESTIVAL RELUAT, LA RÂMNICU SĂRAT

0
156

Eveniment muzical de excepție, în acest weekend, la Râmnicu Sărat. Pe scena Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu” au urcat nume sonore ale folk-ului românesc în cadrul Festivalului ,,Vali Sterian”. Mircea Vintilă, Ducu Betrzi, Emeric Imre, Dinu Olărașu sunt doar câțiva dintre folk-iștii care au încântat publicul prezent în sală.

Organizatorii evenimentului de la la Râmnicu Sărat se declară încântați că, după anii de pandemie, au putut relua festivalul, ajuns, acum, la cea de-a III a ediție. Reprezentanții Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu” speră ca festivalul să devină o tradiție la Râmnicu Sărat.

Vali Sterian a fost muzician, cântăreț și compozitor de muzică folk și rock. Artistul s-a născut pe 21 septembrie 1952 în Știubei, comuna Râmnicelu. Tatăl său, profesor de matematică și de muzică, a fost cel care i-a cultivat de timpuriu pasiunea pentru muzică. Talentul artistic a fost mostenit si de fiul sau, Oliver. Vali Sterian a primit titlul de  ,,Cetăţean de Onoare” al Municipiului Râmnicu Sărat, post-mortem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rezolvă Captcha 51 + = 61