„MEDALION”, O EXPOZIȚIE ÎNCÂNTĂTOARE

0
1167

Natura, în toată splendoarea ei. Așa poate fi descrisă, pe scurt, expoziția artistei Vali Irina Ciobanu, găzduită, recent, de Muzeul Municipal ,,Octavian Moșescu,, din Râmnicu Sărat. Având o temă extrem de generoasă, natura, expoziția de autor intitulată „Medalion,, a încântat privirile publicului râmnicean.

Vali Irina Ciobanu și-a început ucenicia la vârsta de 15 ani, iar la 22 de ani și-a deschis propriul atelier de pictură. Artista a studiat Filosofia și Istoria Religiilor la Universitatea din București. Vali Irina Ciobanu are numeroase lucrări în colecții particulare din țară și străinătate, atât expoziții personale, cât și de grup, participări în tabere de creație. Printre expozițiile personale se numără „Caracterele”, „Brancuși, dragostea mea!”, „De la hartă la Artă” și „Grație și Mișcare”. De-a lungul anilor, Vali Irina Ciobanu a participat la expoziții de grup internațioale în Germania, Canada ,Taiwan, India, Italia, dar
și Bulgaria. De asemenea, Vali Irina Ciobanu a realizat ilustrație de carte pentru copii, coperți de cărți, etichete pentru diferite soiuri de vin, pictură murală, picturi decorative pentru sedii de firmă, precum și lucrări de artă pentru filme publicitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 48 = 56