ȘI-A UCIS FRATELE CONDUCÂND DROGATĂ ȘI FĂRĂ PERMIS

0
229

Tragedie, la Brăila, în urma unui accident produs de o tânără de 17 ani, care s-a urcat la volan drogată și fără permis. Fratele fetei, un adolescent de 16 ani, a murit, după ce mașina în care se aflau cei doi, condusă cu viteză,  s-a izbit de un stâlp, a rupt un gard de protecție și s-a oprit la doar câțiva metri de un bloc de locuințe.

Pentru adolescent, accidentul a fost fatal. Impactul l-a aruncat prin parbriz, fiind găsit mort pe trotuar. Sora lui a scăpat cu viață, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tânăra a fost testată cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ. În schimb, aparatul Drug Test a arătat că a consumat substanțe psihoactive, motiv pentru care la spital i-au fost recoltate mostre biologice.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidental. Oamenii legii i-au întocmit tinerei un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =