FRUNTAȘELE CLASAMENTULUI

0
243
Sursa foto: Arhivă

Perioadă de grație pentru două din cele trei echipe buzoiene din Liga a 3-a de fotbal. CSM Rm. Sărat şi Metalul Buzău îşi împart şefia grupei, cu punctaj maxim, după alte două victorii, râmnicenii, în primul derby local al sezonului, iar Metalul, pe terenul unei rivale directe.

După ce a depăşit-o pe CSM Focşani pe sintetic, Metalul Buzău s-a impus acum într-una din cele mai grele deplasări, la Aerostar Bacău. Cristian Onţel a deschis rapid scorul pentru buzoieni, încă din minutul 7, dar gazdele au egalat în minutul 34. Marius Tudorică i-a readus pe oaspeţi în avantaj, patru minute mai târziu, stabilind şi scorul pauzei, 2-1. Băcăuanii au egalat din nou în minutul 63, pentru ca Adrian Moldovan, la cea de-a treia reuşită la rând de la începutul campionatului, să înscrie golul unei victorii uriaşe, extrem de importantă în economia luptei pentru play-off.

La rândul ei, CSM Rm. Sărat a avut nevoie de un singur gol, ca să bifeze cea de-a treia victorie consecutivă de la startul campionatului, în primul derby local al sezonului, împotriva Voinţei Limpeziş. Reuşita lui Ionuţ Roman din minutul 28 a făcut diferenţa şi a păstrat Râmnicul în frunte, graţie golaverajului, în timp ce campioana judeţului Buzău, Voința, a rămas în continuare fără niciun punct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =