PAȘI DECISIVI PENTRU AUTOSTRADA MOLDOVEI

0
263

Se fac pași decisivi pentru construcția tronsonului Focșani – Buzău al Autostrăzii Moldovei! Ieri, la Focșani, au fost semnate contractele pentru realizarea a două loturi din autostrada A7. Este vorba despre loturile 1 şi 4, Buzău – Vadu  Pașii, respectiv Mândrești Munteni – Focșani Nord. Pentru construcția celor două loturi, Compania Națională de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră a desemnat câștigătoare, în urma licitațiilor, o asociere de firme din România.

În urmă cu două săptămâni, au început lucrările la primul lot din Autostrada A7, Dumbrava – Mizil, iar săptămâna viitoare, se va deschide șantierul și pe lotul Mizil – Pietroasele. În ceea ce privește lotul 3, Pietroasele – Buzău, nu este încă un contract semnat. CNAIR desemnase un câștigător, dar acesta a fost contestat în instanță, iar Curtea de Apel București a dispus reevaluarea ofertelor.

Tronsonul Ploiești – Pașcani al Autostrăzii A7 este primul drum de mare viteză care va lega Muntenia de Moldova și reprezeintă cel mai mare proiect de infrastructură finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 3 =