TOT MAI MULȚI MORȚI PE ȘOSELE

0
240
Sursa foto: Arhivă

Se produc tot mai multe accidente rutiere, cu un număr tot mai mare de decese! Este concluzia unei statistici privind situația evenimentelor rutiere înregistrate în județul Buzău, în primele 8 luni ale anului 2022, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Astfel, în perioada 1 ianuarie – 30 august 2022, în  judeţul Buzău au fost înregistrate 344 de accidente rutiere, soldate cu decesul a 31 de persoane și rănirea gravă a altor 32.

Cele mai multe accidente de circulație, din acest an, din Buzău, s-au produs din cauza indisciplinei pietonilor, dar și din cauza șoferilor care nu au adaptat viteza la condițiile de drum. 8 pietoni au murit după ce au fost loviți de mașini, iar alte 8 persoane au decedat în urma unor accidente produse din cauza vitezei excesive.

Pentru a preveni evenimente nedorite, de la 1 ianuarie și până pe 30 august, polițiștii buzoieni de la Serviciul Rutier au desfășurat nu mai puțin de 519 acțiuni în trafic. Din păcate, în ciuda numeroaselor permise reținute și amenzilor acordate, numeroși șoferi continuă să circule cu mașinile pe drumurile publice după ce au consumat alcool. Astfel, în județul Buzău, în primele 8 luni ale anului, polițiștii de la Rutieră au identificat 521 de șoferi care conduceau autovehicule sub influența băuturilor alcoolice, iar alți 18, care au consumat droguri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 41 = 44