PLATFORME DE GUNOI, ASALTATE DE DEȘEURI

0
261

Abia puse în funcțiune, noile platforme de colectare a gunoiului menajer din Râmnicu Sărat par să nu facă față volumului mare de deșeuri depozitate de cetățeni. Astfel, în cartierele Zona Pod și Extindere Costieni, lângă noile platforme subterane de gunoi au apărut mormane de saci cu resturi menajere aruncate de cetățeni. Din fericire, operatorul de salubrizare a monitorizat situația și a intervenit pentru ridicarea gunoiului.

Reprezentanții Primăriei Râmnicu Sărat susțin că operatorul de salubrizare va suplimenta zonele respective cu câteva pubele supraterane. Totodată, cetățenii și asociațiile de proprietari sunt îndemnați să sesizeze societatea de salubrizare imediat ce se înregistrează astfel de probleme.

Problemele pot fi cauzate și de râmnicenii care locuiesc la case și depozitează gunoiul la platformele subterane din zona blocurilor. Din aceste motiv, autoritățile vor monitoriza video aceste zone, pentru a lua măsurile care se impun împotriva celor care aruncă gunoiul la platformele subterane deși sunt arondați altor zone sau nu au încheiate contracte de salubrizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 56 = 66