HOROSCOP 02-08 SEPTEMBRIE 2022

0
252

Berbec – Prudență și discernământ, pentru că segmentul financiar, mai ales secțiunea bani și bunuri comune cu alții este foarte vulnerabil. Sunt posibile pierderi, erori în documente, dar și falsuri intenționate. Acordă timp și atenție atât casei, cât și membrilor familiei.

Taur – Ești sprijinit de către oameni de încredere, dar nu slăbi vigilența. Relațiile parteneriale sunt în continuă forfotă, fiind posibile separarea, divorțul, destrămarea unei colaborări profesionale. Schimbările sunt de proporții și cu efecte pe termen lung.

Gemeni – Alege prioritățile, apelează la sprijinul oamenilor dragi și de încredere și dozează-ți eforturile. Oboseala este accentuată și chiar pot reveni unele afecțiuni vechi. Prudență, răbdare, disecernământ! Foarte ușor se pot destrăma relațiile cu ceilalți din te miri ce.

Rac – Prudență și răbdare, pentru că tensiunile sunt la cote înalte. Implică-te în activități recreative, ocupă-te de hobby-uri și stai de vorbă pe îndelete cu cei dragi. Răscoliri sentimentale, aspecte legate de copii, modificarea percepției tale vizavi de iubire și implicațiile ei.

Leu – Este rost de a afla informații prețioase și de a ajuta și la rândul tău, pe alții, cu sfaturi și explicații viabile. Se conturează aspecte sentimentale. Persoana iubită sau copiii te vor solicita mult, fie pentru a-i ajuta la probleme lor, fie pentru a petrece timp împreună.

Fecioară – Multe dialoguri și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Mentalul este distorsionat, astfel că este bine să vorbești puțin și să asculți mai mult. Sunt șanse să călătorești pe distanțe scurte, dar fii prudent, pentru că sunt posibile neplăceri. Fii alături de cei dragi și ai încredere că vei rezolva totul cu bine.

Balanță – Ești în vervă, astfel că ai șanse mari să schimbi multe și mărunte în viața ta. Se pare totuși că segmentul profesional este cel care te atrage cel mai mult. Analizează pe îndelete situația ta profesională și trasează un plan de îmbunătățire.

Scorpion – Stările tale de spirit fluctuează mult. De aici și organismul este obosit. Controlează-te, temperează-ți impulsurile de moment și ocupă-te serios de îmbunătățirea stării tale generale. Plimbările în aer liber și relaționarea cu oamenii de bună calitate te ajută mult.

Săgetător – Sunt zile foarte bune pentru a afla informații utile în profesional și pentru a stabili acțiuni comune cu persoanele din mediul socio-profesional. Pe de altă parte, apar și momente  bune pentru retragere din forfota cotidiană și pentru a sta de vorbă cu tine însuți. Oboseala este accentuată.

Capricorn – Ești forțat de împrejurări să iei decizii majore, să formulezi opinii legate de mersul lucrurilor la locul de muncă sau să te implici în activități comune cu alții. Se recomandă prudență, deoarece gândirea și comunicarea sunt distorsionate, astfel că una se spune și cu totul altceva se înțelege.

Vărsător – Se conturează multă forfotă socio-profesională. Întâlniri și discuții la nivel înalt, participarea la reuniuni oficiale, cu multă lume, dar și controverse. Prudență și măsură în toate! Te poți trezi în mijlocul unor conflicte, la care nici cu gândul nu gândești.

Pești – Avalanșa de gânduri care te înconjoară te ajută să-ți reevaluezi sistemul valorilor morale. Dialoguri cu oameni erudiți, planuri de studii, călătorii îndepărtate. Se recomandă prudență dacă pleci, pentru că sunt posibile neplăceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =