HOROSCOP 26 AUGUST – 1 SEPTEMBRIE 2022

0
374

Berbec – Nu prea ai chef de distracţii şi aventuri, însă încearcă să nu strici şi cheful altora. Toate vin în beneficiul tău, până la urmă, chiar dacă acum nu pare. Sănătatea este destul de încercată. Ocupă-te doar de activităţi uşoare şi odihneşte-te mai mult.

Taur – Relaţiile cu neamurile şi cu prietenii apropiaţi sunt dinamice și foarte controversate. Unii te vor provoca și ar fi bine să-i eviți, ba chiar să întrerupi definitv relațiile cu ei. Discuţiile în contradictoriu vor fi la ordinea zilei, însă succesul va fi  de partea ta.

Gemeni – Evită să-ți divulgi planurile și să emiți păreri la adresa altora. De asemenea este posibil să decizi că atitudinea faţă de rude şi prieteni apropiaţi trebuie reconfigurată. În weekend, sunt indicate treburile gospodăreşti sau vizitele în locurile natale.

Rac – Debordezi de energie. Eşti hotărât să te ocupi de tot şi toate şi chiar vei reuşi. Este posibil să fii nevoit să reiei unele activități personale sau profesionale. La nevoie roagă pe cineva apropiat să te ajute. Ești foarte vulnerabil, astfel că orice ajutor cât de mărunt poate face minuni în toată regula.

Leu – Sufletul tău are nevoie de odihnă şi de un nou plan de viaţă. Se pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător.  Informațiile obținute pe căi neconvențioale pot fi frecvente și foarte utile.

Fecioară – Ar fi bine să reţii ideile apărute în gândurile tale în această săptămână sau sfaturile celor din jur, întrucât ele alcătuiesc esenţa următoarelor evenimente din viaţa ta. Ocupă-te doar de activităţile de rutină şi încearcă să te odihneşti mai mult.

Balanță – Cariera şi poziţia socială sunt preocupările dominante. Este o perioadă de mari răscoliri, fiind posibile turnuri ale unor situații consoderate până nu demult sigure și confortabile. Poţi obţine favoruri sau chiar îndatoriri noi la locul de muncă, ce îţi vor aduce faimă şi recunoaştere.

Scorpion – S-ar putea să ţi se ofere un nou post de conducere sau responsabilităţi la care nici nu te gândeai vreodată. Recomandabil este să discerni cu atenţie ofertele. Posibile călătorii îndepărtate te poţi ocupa de demersuri specifice propriei dezvoltări educaţionale. Vizionează piese de teatru, filme bune sau ascultă concerte de muzică.

Săgetător – Este multă forfotă în zona finanţelor, fiind o perioadă în care sunt posibile tot soiul de controverse. Pot apărea şi neplăceri greu de estimat, însă paza bună trece primejdia rea. Sunt momente favorabile de a începe o formă de şcolarizare.

Capricorn – Relaţiile parteneriale şi colaborările sunt în prim plan. Discuții aprinse, revenire asupra unor subiecte delicate, vechi, nerezolvate. Chiar dacă vei avea tendinţa de a respinge orice vine din partea celorlalți, ai încredere că astrele aranjează totul în favoarea ta.

Vărsător – Locul de muncă şi sănătatea primesc energii deosebite, care vor răscoli totul. Poţi primi noi sarcini de serviciu, plăcute sau mai puțin alături de colegi binevoitori sau mai puțin binevoitori. Chiar dacă există şi animozităţi le poţi depăşi.

Pești – Există multă ostilitate pe segmentul amoros, de aceea fii prudent și nu da curs primului impuls. Controlează-ți reacțiile, evită critica și ai răbdare. Tăcerea e de aur în această săptămână pe toate segmentele vieții cotidiene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =