MECIURI GRELE, ÎN PRIMA ETAPĂ

0
221

Sorţii nu au fost prea generoşi, în prima etapă, cu echipele buzoiene din liga a 3-a de fotbal. Cel mai tare meci al campionatului, după cum se prezintă momentan situaţia, se joacă chiar în runda inaugurală, pe terenul sintetic din Crâng, unde Metalul Buzău o întâlneşte pe CSM Focşani, probabil cele două echipe care-şi vor disputa supremaţia în serie.

Şi mai lipsită de noroc a fost Voinţa Limpeziş, care merge la Bacău, pe terenul Aerostarului, echipă ce a jucat în play-off-ul ediţiei precedente. CSM Râmnicu Sărat pare a avea misiunea cea mai uşoară, urmând să o înfrunte pe teren propriu pe Dacia Brăila, echipă care nu şi-a revenit după retrogradarea din Liga a 2-a şi are, în continuare,  probleme majore.

La startul noului sezon al Ligii a 3-a se vor alinia trei echipe din Buzău. Alături de Metalul Buzău şi CSM Râmnicu Sărat, în cel de-al treilea eșalon va evolua şi campioana judeţeană Voinţa Limpeziş, toate echipele buzoiene fiind repartizate în seria a 2-a, la fel ca şi în stagiunea trecută.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 4 = 5