EVENIMENT DE GALĂ

0
389

Autorități, oameni de afaceri, magistrați, oameni de cultură, preoți, medici, dar și profesori au participat la sfârșitul săptămânii trecute, în curtea Complexului Brâncovenesc din Râmnicu Sărat, la o recepție festivă, organizată cu prilejul Zilelor municipiului Râmnicu Sărat. La evenimentul de vineri seara au participat și autorități județene care și-au exprimat susținerea față de comunitatea râmniceană. De la receție nu au lipsit nici reprezentanții unor cunoscute firme din municipiul Râmnicu Sărat. Este vorba despre Adrian Neagu, președintele trustului de presă TVSat Media Group.

La întâlnirea din curtea Complexului Brâncovenesc a fost prezent și președintele Judecătoriei Buzău, magistratul Leontin Drăgulescu. Acesta a participat și în trecut la evenimentele culturale organizate la Râmnicu Sărat. Magistratul spune că are numeroase amintiri legate de anii de liceu, petrecuți aici. Oamenii de cultură prezenți la eveniment au urat râmnicenilor sănătate și numai gânduri bune. Autoritățile din Râmnicu Sărat au premiat personalitățile locale pentru implicarea în viața comunității. Adrian Neagu, președintele trustului de presă TVSat Media Group, a primit premiul ,,Petre Antonescu”, pentru promovarea imaginii municipiului Râmnicu Sărat și a valorilor locale, la nivel național.

În cadrul recepție, istoricul Cristi Rusin și profesorul de geografie Răzvan Chirac au prezentat invitaților material extreme de interesante despre istoria orașului Râmnicu Sărat. Anul acesta, Râmnicu Sărat a sărbătorit 583 de ani de la prima atestare. Cea mai veche mențiune documentară a numelui de „Râmnicu Sărat” descoperită până acum, datează din 8 septembrie 1439. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 10 = 14