ZILELE MUNICIPIULUI RÂMNICU SĂRAT

0
604

Râmnicu Sărat se pregătește de o sărbătoarea devenită deja tradiție: ,,Zilele Municipiului”. Începând din această seară  și până duminică, locuitorii orașului vor avea parte de spectacole de muzică folk, pop, dance și populară, dar și de alte multe surprize care vor întregi tabloul distracției și bunei dispoziții.

În prima seară pe scena din piațeta Primăriei vor urca Cornel Tudose și elevii săi, de la Centrul Cultural Florica Cristoforeanu. În serile de sâmbătă și duminică, râmnicenii vor avea parte de concerte de neuitat în compania unor interpreți celebri: Ioana Ignat, trupele The Motans, Damian Draghici and Brothers, dar și Plăieșii,  din Republica Moldova.

Sărbătoare orașului Râmnicu Sărat se va încheia duminică seară cu un superb foc de artificii. Forțele de ordine vor fi la datorie și de această dată. Polițiștii locali recomandă petrecăreților moderație și mare atenție.Autoritățile din Râmnicu Sărat îi îndeamnă pe spectatori să păstreze curățenia în zonă, astfel încât la plecare, piațeta din fața Primăriei să rămână fără gunoaie.

În acest sens, în zonă vor fi amplasate la tot pasul, coșuri de gunoi confecționate special pentru acest eveniment. Spectacolele din cele trei zile vor fi prezentate de Daniel Țigleanu, realizator de emisiuni la TV Sat Media Group.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 76 = 79