THE LAST RAID OF HUMANKIND – SPECTACOL DE DANS CONTEMPORAN – TEATRUL “GEORGE CIPRIAN”

0
165

Contemporary Creative Dreamers prezintă spectacolul de dans contemporan „The Last Raid of HumanKind”, la Teatrul “George Ciprian” din Buzău, în data de 25 august, ora 19:00. Spectacolul va fi prezentat în cadrul proiectului cultural „CCD on Tour” co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național în sesiunea II/2022. Spectacolul „The Last Raid of HumanKind” nu este recomandat persoanelor diagnosticate cu epilepsie.

Accesul este gratuit la toate reprezentațiile spectacolelor din cadrul proiectului cultural „CCD on Tour” iar accesul se face pe baza unei rezervări online sau telefonice sau prin rezervare la casa de bilete a Teatrului “George Ciprian”. “The Last Raid of HumanKind” reprezintă manifestarea fizică a sentimentelor în momentul conștientizării unui eventual factor ce ar putea să ducă la dispariția fiecăruia dintre noi. Ce am dori să lăsăm în urmă? Cum ar arăta o ultima urmă lăsată de fiecare individ în parte?

Spectacolul este construit pe ideea unui ultim drum în care corpurile oferă și transformă sentimentele într-o pulsație fizică comună menită să meargă până la epuizare, moment de golire în care corpurile devin transparente, sincere. De regie și de coregrafie s-a ocupat Daniel Alexandru Dragomir, iar din distribuție fac parte: Andreea Vălean, Anca Stoica, Anastasia Preotu, Bianca Ardeleanu, Daniel Dragomir, George Pleșca, Robert Popa și Sergiu Diță.

Accesul la reprezentațiile spectacolului „The Last Raid of HumanKind” este gratuit în limita locurilor disponibile. Pentru rezervări puteți trimite e-mail cu subiectul „Rezervare The Last Raid of HumanKind ” pe adresa: contemporarycreativedreamers@gmail.com, e-mail ce trebuie să conțină numele pe care se face rezervarea; data reprezentației la care doriți să faceți rezervarea / Orașul în care are loc reprezentația; numărul de locuri dorite și un număr de contact pentru reconfirmarea rezervării. Intrarea în sală se va face cu 15 minute înainte de începerea spectacolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rezolvă Captcha + 1 = 10