ASPIRINA – ÎNTREBUINȚĂRI MAI PUȚIN ȘTIUTE

0
252

Clasica aspirină nu este bună doar pentru durerile de cap sau pentru stările febrile. Se poate folosi inclusiv pentru picioare.

REDUCE COȘURILE

Chiar și după perioada adolescenței oamenii mai pot avea din când în când coșuri. Tot ce trebuie să faceți, în primul rând, este să pisați o pastilă de aspirină și apoi să adăugați putină apă peste ea. Apoi aplicați pe coșuri pasta obținută și lăsați-o să acționeze pentru câteva minute. Clătiți apoi cu apă și săpun. Roșeața va dispărea, iar coșul va trece curând.

ÎNTINEREȘTE PIELEA

Acidul salicilic din aspirină elimină celulele moarte ale pielii și excesul de sebum. Pisați 5 pastile de aspirină și amestecați-le cu un sfert de cană de apă și cu o linguriță de miere. Aplicați pe față și lăsați să acționeze timp de 10 minute. Spălați-vă cu apă călduță. Utilizarea regulată a acestei măști va trata problemele pielii și o vă reîntinerii.

TRATEAZĂ BĂTĂTURILE

Trebuie mai întâi să pisați 5 pastile de aspirină și să le amestecați cu suc de lămâie și jumătate de lingură de miere. Aplicați pasta pe bătături și înfășurați-vă picioarele într-un prosop cald. Apoi le înveliți în peliculă. După 10 minute scoateți pelicula și efectele vă vor surprinde!

ELIMINĂ MĂTREAȚĂ

Pisați 2 pastile de aspirină până veți obține o pudră fina. Adăugați pudra în șampon și apoi folosiți șamponul. Aceasta combinație va trata și vă preveni apariția mătreții.

ELIMINĂ URMELE DE TRANSPIRAȚIE

Acest truc ușor vă va ajuta să eliminați urmele de transpirație de pe haine: pisați câteva pastile de aspirină și adăugați jumătate de cană de apă. Apoi înmuiați suprafața cu urme de transpirație și lăsați pentru câteva ore.

RESTABILEȘTE CULOAREA PĂRULUI

Aspirina vă poate ajuta să vă restabiliți strălucirea și volumul părului. Dizolvați 6-8 pastile de aspirină într-un pahar cu apă călduță și aplicați soluția obținută pe păr. Lăsați să acționeze timp de 10-15 minute.

ÎNLĂTURĂ GRĂSIMEA DE PE VASE

Trebuie să preparați o pastă de curățare zdrobind câteva pastile de aspirină și adăugând puțină apă. Apoi încercați să curățați vasele cu ea.

AJUTĂ FLORILE DIN VAZĂ SĂ REZISTE MAI MULT

Adăugați o pastilă de aspirină pisată în apa din vaza cu flori. După aceasta puteți fi siguri că florile dumneavoastră vor rezista mai mult.

AMELIOREAZĂ SIMPTOMELE ÎNȚEPĂTURILOR DE INSECTE

Pentru a ameliora inflamația și mâncărimea în cazul unor înțepături de insecte, aplicați o pastilă pisată pe zona afectată. Dacă sunteți alergici la înțepăturile de albină, mergeți la doctor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

24 + = 27