TRAGEDIE ÎN ACEASTĂ NOAPTE: TREI SURORI AU MURIT ÎNTR-UN TERIBIL ACCIDENT

0
247

Un grav accident de circulație, cu trei vehicule implicate, care s-a produs la miezul nopții pe drumul european E85, în apropiere de municipiul Buzău, a distrus viața a două familii. Coliziunea s-a produs între două autoturisme și un camion. Un autoturism condus de un șofer din București, care circula dinspre Buzău către Capitală, a intrat în coliziune cu un SUV de pe sensul opus. În mașina din urmă, alături de șoferul de 49 de ani din Buzău se mai aflau soția și cei doi copii. Ulterior, mașina buzoienilor a fost izbită de un camion care venea cu viteză din spate. Mașina din București ar fi ajuns de mai multe ori pe contrasens, spun martorii.

Accidentul s-a soldat cu decesul a trei pasagere din autoturismul cu număr de București. Și-au pierdut viața soția șoferului și surorile acesteia, care aveau între 53 și 58 de ani. Femeile se stabiliseră în zone diferite ale țării, în Gorj, București și Buzău, iar acum se reuniseră pentru a petrece concediul. În accidentul rutier au fost rănite alte trei persoane. Este vorba despre șoferul din București, de 62 de ani, care este în stare gravă la spital, dar și doi membri ai familiei din Buzău: soția în vârstă de 46 de ani a șoferului și băiatul acestora, de 15 ani.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Traficul auto pe șoseaua europeană E85 a fost blocată de două ore, pe ambele sensuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 34 = 44