HOROSCOP 12-18 AUGUST 2022

0
300

Berbec – Ecoul celor discutate şi petrecute acum va răsuna multă vreme de acum încolo. Eşti animat de gânduri măreţe, nobile, astfel că sunt şanse de materializare a unor planuri personale ticluite mai demult. Se pot reconfigura unele proiecte profesionale.

Taur – Aparent există oportunităţi de colaborare cu ceilalţi, dar sunt numai aparenţe. Există hibe ascunse care îţi pot dăuna în viitor, dacă acum accepţi sarcini profesionale noi. De asemenea, şi oficializarea unei relaţii matrimoniale este de evitat, deocamdată.

Gemeni – Este multă forfotă la serviciu, dar şi în plan personal ai planificate demult tot soiul de activităţi domestice. Raţionalizându-ţi eficient timpul şi resursele, mai ales energia vitală, vei putea finaliza totul cu succes. Sănătatea fluctuează.

Rac – Eşti dornic de afecţiunea celor dragi, de compania lor şi de a te ocupa de un hobby drag sufletului tău. Există animozităţi clare între tine şi persoana iubită sau copii, pe care trebuie să le iei în seamă şi să le rezolvi. Este nevoie să faci faţă provocărilor parteneriale.

Leu – Predomină gustul dulce-amar acasă, dar cu puţin efort şi bunăvoinţă vei depăşi totul cu bine. Ţine-ţi firea şi nu te lăsa luat de valul emoţiilor. Posibile neplăceri de la şi prin copii. La serviciu sunt multe provocări, unele de-a dreptul foarte surprinzătoare.

Fecioară – Se întrezăresc discuţii, întâlniri cu multă lume, dar şi călătorii pentru a rezolva chestiuni personale sau profesionale. Vorbeşte puţin despre tine şi ascultă mai mult la ce spun alţii. Vei fi foarte surprins de câte vei afla spre folosul tău. Surprize de proporţii din partea celor dragi.

Balanţă – Apar cheltuieli, însă îţi cresc şi veniturile. Pe deasupra te poţi bucura şi defavoruri sau cadouri din partea celor dragi. Fii prudent la cumpărături, pentru că există riscul să apară pierderi de orice fel prin situaţii ciudate. La finalul săptămânii se conturează discuţii familiale.

Scorpion – O perioadă controversată, pentru că stările de spirit şi situaţiile cărora va trebui să le spui prezent sunt fluctuante, stresante şi chiar de neînţeles pe alocuri. Aminteşte-ţi că viaţa este un film în care joci diverse roluri. Relaţiile cu anturajul sunt surprinzătoare şi stau pe un bulgăre de dinamită.

Săgetător – Ai nevoie de odihnă. Ţine cont de nevoile organsimului tău şi îngrijeşte-te pe îndelete. Este bine să achiziţionezi numai ceea ce-ţi este strict necesar acum. Sunt posibile surprize de proporţii în plan financiar, mai ales în ceea ce priveşte secţiunea venituri salariale.

Capricorn – Dialogurile şi activităţile comune cu persoanele din mediul profesional sunt îngreunate şi pot reveni din trecut unele secvenţe. Se recomandă prudenţă. Eşti tentat să depui eforturi mari în aceste activităţi şi în aceste relaţii, dar rezultatele nu vor fi cele scontate acum.

Vărsător – Fereşte-te să vorbeşti prea mult despre tine şi despre subiecte pe care le cunoşti prea puţin sau deloc. Se pare că eşti ademenit să lucrezi mult prin plăţi suplimentare la salariu. De mare folos îţi vor fi discuţiile cu prietenii. Fii prudent atât în privinţa sănătăţii, cât şi în plan profesional.

Peşti – Mentalul îţi este răscolit, astfel că ar fi bine să eviţi discursurile publice şi deciziile majore. Posibile călătorii, demersuri în acest sens şi discuţii cu persoane  aflate în alte ţări. Dorinţa sufletească de rafinare poate fi uşor de îndeplinit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 4 = 10