AVERTIZĂRI ÎNAINTE DE MINI-VACANȚĂ

0
223

Pentru mulți români urmează o mini-vacanță de trei zile, prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Peste 500 de polițiști din județul Buzău vor fi la datorie, în următoarele trei zile. O atenție deosebită va fi acordată zonelor turistice, care vor fi mai aglomerate decât de obicei, dar și traseelor care converg spre lăcașele de cult, unde vor avea loc manifestări religioase ocazionate de marea sărbătoare religioasă.

În perioada mini-vacanței de Sf. Maria, în atenția polițiștilor vor fi și conducătorii auto! Echipaje ale Poliției Rutiere Buzău vor fi prtezente pe cele mai circulate artere rutiere din județ, iar principalul scop este depistarea în trafic a șoferilor care au consumat alcool sau droguri. Totodată, este de așteptat ca mulți dintre buzoieni să petreacă la iarbă verde.

Pompierii le recomandă petrecăreților să fie atenți atunci când aprind grătarul, pentru a evita izbucnirea unor incendii de vegetație.  În perioada mini-vacanței de Sf. Maria, în județul Buzău, aproximativ 150 de pompieri vor fi pregătiți să intervină în situații de urgență, în zonele unde prezența oamenilor va fi mare, atât pentru acordarea ajutorului medical de urgență, dar și pentru stingerea incendiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

85 + = 95