HOROSCOP 05-11 AUGUST 2022

0
318

Berbec – Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți săptămâna aceasta să facă un efort pentru a menține echilibrul între carieră și familie, să încerce să aloce timp suficient ambelor domenii din viața lor, pentru că în caz contrar s-ar putea simți frustrați.

Taur – Săptămâna poate aduce multe tensiuni, nemulțumiri, dialoguri în contradictoriu. Nativii au ocazia să vadă mult mai clar un context legat de bani, de modul în care-i câștigă și îi administrează. Atenție, pentru că, pe moment, tendința de a scoate bani din buzunar este destul de mare.

Gemeni – Cei născuți în zodia Gemeni au motive de bucurie. Încep să comunice mai bine, să gândească mai limpede, să facă analize, să ia decizii, însă ar fi de preferat ca și aspectele care le vizează viața personală să intre sub lupa lor pentru că pot găsi soluții bune acum.

Rac – Toate motivele de bucurie săptămâna aceasta deoarece Soarele va intra în zodia lor și le va aduce, timp de o lună, energie și vitalitate. Nu este deloc exclus să apară momente conflictuale, derapaje, gelozii și fel și fel de drame și victimizări. În cazurile majore se pot încheia relații.

Leu – Pot avea parte de unele fluctuații ale stării de spirit, de unele frământări sentimentale și reîntoarceri în trecut. Luna Plină le cere o schimbare în stilul de viață, renunțarea la anumite rutine nefavorabile și, în alte cazuri, poate reprezenta apogeul unui proiect profesional, culegerea unor roade la locul de muncă.

Fecioară – Motive de bucurie săptămâna aceasta. Astfel, nativii văd mai clar o situație profesională, își îmbunătățesc comunicarea cu superiorii și sunt mai determinați să-și atingă niște obiective, mai ales că au înțeles ce strategie trebuie să aplice. Pot primi ajutor de la ceilalți, fie că le sunt prieteni, asociați, colegi.

Balanță – Deveniți mult mai interesați de statutul profesional, de funcție și imagine. Nativii vor avea șanse de afirmare în perioada următoare. Sunt susținuți cei care vor să plece într-o călătorie sau care vor să obțină o diplomă, să practice ceva ce au învățat.

Scorpion – Cei născuți în zodia Scorpion intră într-o etapă a redescoperirii de sine și pot fi foarte interesați de zona de cunoaștere, de explorarea unor noi contexte de viață. Pe de altă parte, se pot confrunta cu fel și fel de probleme cu actele, pot apărea neînțelegeri cu cei din jur.

Săgetător – Cei născuți în zodia Săgetător au motive să se mai liniștească în sectorul relațiilor și vor avea ocazia de a vedea mai clar situația în viața de cuplu sau, în alte cazuri, o asociere profesională care are miză financiară.

Capricorn – Ați putea fi mai agitați, să aveți senzația că ceilalți nu vă înțeleg și să căutați să vă retrageți din tumultul vieții. Echilibrul între ei și ceilalți este de cheia succesului. Este un moment bun să încheie ceva din viața lor care nu mai funcționează.

Vărsător – Cei născuți în zodia Vărsător pot vedea mai clar o situație legată de viața sentimentală. Se pot clarifica aspecte, mai ales că vor comunica mai ușor. Nativii care se află în relații de lungă durată pot deveni mai domestici.

Pești – Mai multă poftă de flirt, dar și poftă de viață și ocazia de a face ceea ce le place, ceea ce le aduce bucurie și fericire. Nativii sunt în căutarea iubirii absolute, însă atenție și la o tentație care vine din cercul de prieteni sau de pe rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 7 =