PRIMELE AMICALE

0
294
Sursa foto: Arhivă

Handbal Club Buzău a susţinut, în weekend-ul, trecut primele meciuri amicale ale verii, o „dublă” la Sala Sporturilor împotriva Politehnicii Timişoara. În primul joc, sâmbătă, buzoienii au reuşit o victorie categorică, 34-25 (16-11), pentru ca bănăţenii să-şi ia revanşa a doua zi, când s-au impus la limită, 30-29 (15-12).

În continuare, handbaliştii buzoieni vor susține noi meciuri de pregătire în cadrul unor turnee amicale. La sfârşitul acestei săptămâni, 5-7 august, Handbal Club Buzău va participa la un prim turneu la Bacău, alături de echipa gazdă, de CSM Vaslui şi de Steaua.

O săptămână mai târziu, 13-14 august, cu ocazia Zilelor Oraşului Vaslui, echipa buzoiană va participa la un turneu organizat de formaţia din localitate, la care vor mai lua parte Handbal Club Odorheiu Secuiesc şi Handbal Club Radovit din Muntenegru.

După cele două turnee, Handbal Club Buzău va organiza la Sala Sporturilor ediţia a 2-a a Memorialului „Constantin Căpăţână”, turneu dedicat memoriei fostului mare arbitru internaţional buzoian de handbal. Competiţia va avea loc pe 19 şi 20 august şi la ea au fost invitate CSM Bucureşti, CSM Bacău şi CSM Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 5 =