HOROSCOP 29 IULIE – 4 AUGUST 2022

0
336

Berbec – Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, deoarece acorzi prea mult timp activităţilor de la serviciu. Relaţia cu persoana iubită poate cunoaşte ceva fluctuaţii, dar sunt pasagere. Spre finalul săptămânii se întrezăresc treburi de rutină. Îngrijește-ți sănătatea!

Taur – Eşti mai mult pe drumuri. Este posibil să-ţi planifici călătorii atât în interes de serviciu, cât şi personale. Relaţiile cu străinătatea devin ostile, putându-se reitera situaţii trecute ce nu au fost soluţionate sau înţelese corect.

Gemeni – Ai mulţi susţinători în toate demersurile tale, dar există şi unele persoane false în jurul tău. Acţionează numai după ce eşti ferm convins că te îndrepţi în direcţia dorită. Pentru ultimele zile ale săptămânii, astrele îţi recomandă treburile gospodăreşti.

Rac – Eşti vesel, plin de energie şi cu mult chef de a rezolva totul. Recomandabil este să-ţi canalizezi eforturile către relaţiile parteneriale şi colaborările în care eşti implicat sau vrei să te implici. Întâlnirile cu prietenii apropiaţi pot fi la ordinea zilei.

Leu – Eşti retras şi orientat doar către treburile tale. Unele probleme de sănătate se pot accentua. La serviciu se pare că unele activităţi trebuie reluate, întrucât nu au fost rezolvate corect. Relaţiile colegiale devin tesionate, dar încearcă să nu răspunzi la provocări.

Fecioară – Sunt posibile neînţelegeri, veşti alarmante legate de bani, însă selectează informaţiile primite. Capitolul financiar este accentuat de către astre. Beneficiezi de noroc şi deschidere la banii şi bunurile altora, însă nu încerca să forţezi nota.

Balanță – Posibile dialoguri aprinse cu un şef, însă sunt momente pasagere. Se pare că vei fi nevoit să-ţi orientezi eforturile în sectorul casei şi familiei. Un membru al familiei poate avea probleme de sănătate. Acordă-i ajutorul, dar ocupă-te mai întâi de treburile tale.

Scorpion – Îţi poţi planifica unele călătorii în ţinuturi îndepărtate. Alţii se pot ocupa de forme de instruire necesare locului de muncă. Se pare că ai ceva restanţe la capitolul studii, aşa încât ocupă-te pe îndelete de acest sector. La serviciu ai multe de făcut. În weekend, astrele îţi trimit în ajutor prietenii.

Săgetător – Atenţie la salariul primit de la un loc de muncă! Este posibil ca acesta să întârzie sau să se diminueze. Ocupă-te doar de treburile uşoare. Vizitarea galeriilor de artă, a muzeelor, vizionarea pieselor de teatru sunt cele mai potrivite.

Capricorn – Se pare că eşti nemulţumit de modul cum au evoluat lucrurile într-un proiect comun, însă problema este doar la tine. Achită-ţi taxele, impozitele, datoriile de orice fel sau verifică, dacă este cazul, situaţia documentelor bancare sau a celor specifice moştenirilor.

Vărsător – Relaţiile colegiale lasă mult de dorit, fiind posibile neplăceri. Dozează-ţi eforturile, întrucât organismul tău este obosit. Sunt posibile dialoguri aprinse cu partenerul de viaţă. Acesta îţi poate reproşa faptul că rezolvi treburile altora în detrimentul celor familiale.

Pești – Eşti pus pe şotii, însă ceilalţi nu au chef de glumele tale. Relaţiile sentimentale cunosc suişuri şi coborâşuri, dar recomandabil este să nu le dai atenţie. Totuşi, fii prudent, întrucât dreptatea este de partea celorlalţi. Odihneşte-te mai mult!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 8 =