RĂSPLĂTIȚI PENTRU PERFORMANȚĂ

0
280

Elitele Buzăului au fost răsplătite astăzi, de Consiliul Județean Buzău pentru performanță cu premii. Vorbim despre 9 absolvenți de gimanaziu și 4 tineri care au terminat liceul obținând notă maximă la examenele de evaluare națională, respectiv de bacalaureat. Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, și-a exprimat regretul că atât autoritățile locale, cât și cele naționale se implică prea puțin în a sprijini elitele învățământului spre drumul lor în viață.

12 tineri absolvenți au fost felicitați, aplaudați și premiați pentru performanțele școlare cu suma de 3.500 de lei. Printre cei mai buni elevi ai județului se numără anul acesta, în premieră, și un tânăr aflat în grija Direcției Generale de Protecția Copilului Buzău. Este vroba despre Răzvan Cercel, un tânăr care i-a atras atenția și președintelui Petre Emanoil Neagu. Acesta din urmă i-a propus pentru viitor o colaborare cu instituția pe care o conduce. Pe lângă diplomă, Răzvan a mai primit, din partea Consiliului Județean, și un plic cu 3.000 de lei.

Răzvan Cercel provine dintr-o familie numeroasă. El a știut exact ce își dorește așa că a muncit din greu pentru a-și îndeplini visul: să ajungă polițist. Răzvan Cercel, absolvent al Colegiului Pedagogic „Spiru C. Haret” Buzău unde în cei 4 ani a avut medii anuale de peste 9,60, a obținut la examenul de Bacalaureat media de 9,60.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 89 = 93