GALERIE FOTO: PERCHEZIŢII LA COMERCIANȚII DE TUTUN

0
298
Sursa foto: Arhivă

O amplă rețea care prelucra și vindea ilegal tutun, cu ramificații și la Mureș, a fost destructurată de polițiștii buzoieni. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Buzău, cu sprijinul poliţiştilor din Mureş, au efectuat, marți, ample percheziții în Buzău şi Luduş, într-un dosar privind producerea, deținerea și comercializarea ilegală de tutun.

Din cercetări a reieşit că trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 41 şi 54 de ani, din Buzău şi Mureş, s-ar fi aprovizionat şi ar fi deţinut la domiciliul tutun şi ţigarete de diverse mărci, stocurile create fiind ulterior comercializate. În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit şi au 164 kg de tutun, 1280 de ţigarete confecţionate artizanal, maşini de mărunţit şi aparate de injectat.

Totodată, au fost puse în executare trei mandate de aducere, persoanele fiind duse la sediul poliţiei pentru audieri. Doi buzoieni de 47, respectiv 54 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore. Ei vor fi prezentaţi parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

31 + = 41