PIERDERE IMPORTANTĂ PENTRU GLORIA BUZĂU

0
273

Golgeterul din sezonul trecut al echipei din Crâng, Adi Chică-Roșă, va evolua, din acest sezon, la FC Brașov. În ciuda mai multor runde de negocieri, Gloria nu a ajuns la un acord cu FC Botoșani, pentru prelungirea împrumutului lui Chică-Roșă. În cele din urmă, vârful de atac va evolua la Brașov, acolo unde este manager Marian Mitran, fostul director de la FC Buzău.

Chică Roșă s-a numărat printre golgeterii sezonului trecut al ligii secunde, cu cincisprezece goluri marcate, în 23 de apariții în tricoul Buzăului. La capitolul eficiență, jucătorul moldovean s-a situate la egalitate cu Sory Diara de la Petrolul și Bogdan Chipirliu, de la Steaua, un alt atacant care a evoluat pentru Gloria Buzău.

De remarcat, însă, că multe dintre reușitele lui Chică-Roșă au fost înscrise contra celor mai slabe echipe din eșalonul secund, Astra, Brăila și Unirea Constanța. Adi Chică-Roșă a venit la Buzău în 2020, din postura de ilustru necunoscut, în mandatul lui Ilie Stan. În primul sezon la Gloria, moldoveanul a bifat 3 reușite în 18 partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 65 = 75