NEMULȚUMIȚI DE ASFALTĂRI

0
308
Sursa foto:mapio.net

Râmnicenii sunt extrem de nemulțumiți de modul în care s-au efectuat lucrările de reparații ale carosabilului în urma intervențiilor la rețeaua de apă și canalizare a orașului. Dacă până acum oamenii criticau carterele apărute pe străzi, acum reclamă modul în care s-au efectuat asfaltările. Problema asfaltărilor care lasă de dorit a fost dezbătută și în ultima ședință a Consiliului Local Municipal Râmnicu Sărat, iar un consilier a dat exemplu lucrările realizate în intersecția străzilor Principele Ferdinand cu Domneasca.

Primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cîrjan, consideră că problema asfaltărilor are multiple cauze: forța de muncă din țară, care nu mai este de calitate, constructorii pe cale de dispariție și faptul că unitățile de învățământ nu mai specializează tineri în acest domeniu de activitate. Totodată, edilul a anunțat că pe viitor, Compania de Apă Buzău urmează să realizeze și alte investiții în rețelele de apă și canal.

Problema craterelor de pe unele artere ale orașului, apărute în urma intervențiilor la rețeaua de apă și canalizare, a fost adusă în discuție de comunitatea locală și în această primăvară. Atât conducerea Companiei de Apă Buzău, cât și cea a Primăriei Râmnicu Sărat au recunoscut situația și au precizat că întârzierea cu care s-au efectuat lucrările de reparații ale carosabilului afectat a fost determinată de criza economică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 47 = 57