SUFLU NOU ÎN PARTIDUL ALTERNATIVA DREAPTĂ, FILIALA BUZĂU

0
380

Organizația municipală Buzău a Partidului Alternativa Dreaptă, formațiune constituită în mare parte din foști membri AUR, are un președinte interimar. Este vorba despre Marin Ivașcu, care a aderat la Alternativa Dreaptă, convins că noua formațiune politică are un viitor, deoarece este formată din membri onești, care vor să contribuie la dezvoltarea României. Ivașcu a fost prezentat drept noul președinte interimar al organizației municipale Buzău de către deputatul Nicolae Roman, unul dintre fondatorii partidului Alternativa Dreaptă.

Fost ofițer parașutist, Marin Ivașcu activează în prezent în domeniul privat. El spune că partidul Alternativa Dreaptă va deveni mult mai puternic odată cu atragerea de noi membri. La începutul lunii iulie, Marin Ivașcu a participat, alături de deputatul de Buzău Nicolae Roman, la Sighișoara, la o întânire a partidului Alternativa Dreaptă, în care s-au discutat mai multe probleme organizatorice ale noii formațiuni politice.

Deputatul Nicolae Roman a avut o activitate intensă și înainte de începerea vacanței parlamentare. El a adresat o interpelare ministrului Agriculturii privind măsurile de combatere a deșertificării României, în condițiile în care seceta pune tot mari probleme agricultorilor, de la un an la altul.

Nicolae Roman a adresat o întrebare și ministrulul Familiei, Tineretului și Egalității de șanse, Gabriela Firea. Parlamentarul de Buzău a cerut explicații privind inegalitățile dintre susținerea pe care Guvernul o acordă copiilor ucraineni refugiați și cea pe care o acordă copiilor din România.

Nicolae Roman se declară, în continuare, intrigat de faptul că proiectul de act normativ, inițiat de el și alți parlamentari, care se referă la pedepsirea tuturor celor care comit fapte de înalta trădare și subminarea economiei naționale, este ignorat. Deși a fost depus acum mai bine de 45 de zile, proiectul nu fost introdus pe ordinea de zi a Senatului și Camerei Deputaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 74 = 83