HOROSCOP 8 – 14 IULIE 2022

0
268

Berbec – Organizează-ți timpul și resursele, astfel încât să rezolvi totul cu bine. Fii prudent și în privința sănătății, pentru că se vor evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Finalul săptămânii aduce cheltuieli comune cu alții, fie pe facturi, taxe, moșteniri, fie pe activități distractive.

Taur – Gândurile îți vor fi îndreptate către aventuri, distracţii şi iubiri. Tipic naturii tale conservatoare vei persevera în dorințele tale și cu greu vei putea trece la un alt subiect. Noroc că astrele veghează atent asupra ta şi îți mai temperează elanul. La sfârșitul săptămânii au succes activitățile comune cu ceilalți.

Gemeni – Predomină aspectele legate de patrimoniu, moșteniri, problemele celor dragi. Sfârșitul săptămânii aduce provocări la locul de muncă. Este posibil să lucrezi mult, suplimentar, ba chiar să participi la reuniuni profesionale de anvergură. Fii prudent și dozează-ți eforturile!

Rac – Este bine să-ți selectezi informațiile aflate și unele întâlniri, pentru că te vor obosi mult și pe deasupra sunt inutile. Ar fi bine să te desprinzi de unii care doar profită de pe urma ta. Sfârșitul săptămânii este favorabil distracțiilor, aventurilor împreună cu persoana iubită și copiii.

Leu – Capitolul financiar începe să primească raze astrale minunate, dar discrete. O mână nevăzută te ajută, liniştindu-ți sufletul şi ameliorându-ți puţin situaţia financiară. Sfârșitul săptămânii ar fi bine să-l petreci acasă, alături de membrii familiei. Treburile gospodărești le poți desfășura ușor și cu spor.

Fecioară – Chestiunile financiare vor fi la ordinea zilei. Fii prudent la cheltuieli! Finalul săptămânii îți aduce întâlniri, dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, dar și excursii sau mici călătorii pentru a rezolva diverse. Ține cont de conflictele mocnite, ascunse!

Balanță – Stările sufleteşti tensionate persistă. Sunt fondate, dar totul se poate de­păşi cu răbdare şi discernământ. Fiind foarte sensibil la mediul înconjurător, binevenite ar fi plimbările în aer liber sau meditaţia în locuri sfinte. La locul de muncă apar ceva modificări benefice.

Scorpion – Prietenii şi prietenia capătă noi valenţe pentru tine, începând cu această săptămână. Şi sănătatea este vizată în aceste zile, dar sunt momente trecătoare. Spre sfârşitul săptămânii te vei simți mai bine și vei dori compania celorlalți. Odihnește-te și evită stresul și spațiile aglomerate!

Săgetător – Cariera şi imaginea ta în societate sunt temele principale din primele zile ale săptămânii. Este bine să observi punctele tari și pe cele slabe ale acestor sectoare de viață. Finalul săptămânii este potrivit odihnei și plimbărilor ușoare în aer liber.

Capricorn – Personalitatea ta sclipeşte, iar comunicarea primeşte raze minunate, ajutându-te să vorbești cu multă artă. A viziona o piesă de teatru sau un film bun ar fi activităţi potrivite. Weekend-ul îți aduce discuţii și întâlniri interesante cu prietenii.

Vărsător – Mantia divină te înconjoară, oferindu-ți o aură misterioasă şi fermecătoare în același timp. Capitolul financiar începe să se îmbunătăţească, atât cât să-ți dea încredere în viitor. Se vor ivi binevoitori care să te sprijine în a-ți mări bugetul de venituri.

Pești – Relaţiile parteneriale, domeniile oculte, moştenirile, elevarea spirituală, un adevărat amalgam de stări şi evenimente, caracterizează această săptămâna. Dorinţa de a-ți înfrumuseţa şi rafina trupul şi sufletul, devine o preocupare majoră. Weekend-ul este potrivit activităților recreative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rezolvă Captcha 5 + 5 =