S-A ALĂTURAT GRUPULUI PARLAMENTARILOR INDEPENDENȚI DE DREAPTA

0
387

Deputatul de Buzău, Nicolae Roman, alături de alți doi foști parlamentari AUR, s-au alăturat, recent, Grupului Parlamentarilor Independenți de Dreapta din Camera Deputaților. Nicolae Roman a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că acest grup parlamentar este unul solid și că va face o puternică opoziție partidelor aflate la guvernare.

Întors recent dintr-o vacanță în străinătate, deputatul Nicolae Roman a trăit pe propria piele câteva experiențe neplăcute. Deputatul este și mai convins că românul este considerat „cetățean de mâna a doua în Europa”. Nicolae Roman a susținut, recent, în Camera Deputaților, o declarație politică, prin care pledează pentru respectarea suveranitpății naționale și a modelelor sociale.

Da fiind că astăzi este o zi de mare însemnătate, Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, sărbătoare cunoscută în popor şi sub denumirea de Sânziene sau Drăgaica, parlamentarul a ținut să le adreseze un gând de mulțumire tuturor celor care respectă  tradițiile creștine.  Fondator al partidului Alternativa Dreaptă, Nicolae Roman a declarat că, nu peste mult timp, va face câteva anunțuri importante în ceea ce privește organizarea filialei Buzău a acestei noi formațiuni politice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

71 + = 74