CLĂDIRE TOT MAI DEGRADATĂ

0
304

Mai degradată cu fiecare zi care trece! Este vorba despre clădirea unde funcționează Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău. Crăpăturile, apărute de-a lungul timpului, atât în interiorul, cât și în exteriorul clădirii, sunt cea mai bună dovadă a faptului că timpul și-a pus grav amprenta peste construcția veche de aproape 50 de ani.

Demersurile pentru aprobarea unui proiect de consolidare a construcției datează de ani buni. O expertiză tehnică, efectuată anul trecut, a arătat că imobilul trebuie de urgență consolidat, iar anul acesta a fost depusă încă o solicitare la Ministerul Sănătății pentru realizarea unui proiect care să conțină și modernizarea, pe lângă consolidarea clădirii.

În cazul în care proiectul aflat în atenția Ministerului Sănătății va fi tergiversat, Consiliul Județean Buzău s-ar putea implica în realizarea unui parteneriat prin care să fie atrase fonduri europene. Clădirea Centrului de Transfuzie Sanguină Buzău, care aparține de Ministerul Sănătății, a fost construită în 1974.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 6 = 16