POLIȚIȘTI ACUZAȚI CĂ AU AGRESAT UN COPIL

0
382

Este anchetă la Buzău, după ce mama unui băiat de 12 ani acuză doi polițiști de la o secție rurală ca i-ar fi bătut copilul! Totul s-ar fi petrecut în urmă cu o săptămână, atunci când polițiștii au primit o sesizare potrivit căreia un bătrân ar fi fost agresat chiar de nepoții săi. Cei doi băieți, unul de 12 ani, celălalt de 15 ani, au fost duși la un centru de primire pentru minori în regim de urgență.

Băiatul de 12 ani era în vacanță la bunicul matern, împreună cu fratele său mai mare cu trei ani. În urmă cu o săptămână, bunicul a sunat la 112 și a anunțat că cei doi băieți sunt violenți. Doi agenți de poliție de la o secție rurală s-au deplasat la fața locului și au decis transportarea minorilor la un centru de primire în regim de urgență, după care au luat legătura cu părinții minorilor.

După ce a fost internat în centrul din subordinea DGASPC Buzău, unul dintre minori, cel în vârstă de 12 ani, a povestit mamei că el și fratele lui au fost agresati de căre cei doi polițiști. La internarea în centrul de primire, băiatul a fost examinat medical, însă nu prezenta urme de violență. A doua zi, însă, pe corpul minorului au putut fi observate câteva vânătăi. Reprezentanții Protecției Copilului Buzău au început acum o cercetare internă în acest caz și au sesizat posibilul abuz.

Polițiștii au deschis, la rândul lor, o anchetă și au înaintat cazul Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău. Băiatul este în prezent internat în centrul de primire în regim de urgență. Potrivit reprezentanților Direcției pentru Protecția Copilului, minorul a mai fugit de acasă în două rânduri pînă acum, fiind găsit și redat familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 17 = 20