HOROSCOP 17 – 23 IUNIE 2022

0
605

Berbec – Unii te-ar putea considera o adevărată călăuză spirituală, astfel că ar fi bine să oferi o impresie bună și sfaturi pertinente. Călătoriile în străinătate și studiile pe termen lung reprezintă subiecte importante.

Taur – Chestiunile legate de moşteniri, banii altora sau informaţiile secrete vor fi frecvente. Ceva în atitudinea ta faţă de aceste sectoare ale vieţii se va modifica definitiv şi în chip remarcabil. Se recomandă prudență dacă ești nevoit să călătorești.

Gemeni – Relaţiile parteneriale şi parteneriatele în general sunt foarte dinamice. Evită să oferi bani, bunuri sau cadouri persoanelor care doar profită de pe urma ta. Sfârșitul săptămânii aduce chef de plimbări în locuri îndepărtate.

Rac – Multă muncă la serviciu, dar și acasă în plan personal. Sunt posibile situaţii spectaculoase, încheieri de conturi şi deschiderea altora noi, mult mai potrivite şi profitabile. Sănătatea primeşte sprijin astral. Finalul săptămânii conturează cheltuieli, discuții despre bani și bunuri.

Leu – Ești preocupat de relaţiile sentimentale, pentru că vor apărea turnuri, în care factorul neprevăzut îşi va face de cap. Evită discuțiile contradictorii cu șefii și colegii de muncă! Sunt relații tensionate și fragile deocamdată.

Fecioară – Posibil să fii nevoit să te ocupi urgent de treburi gospodărești restante, reparații sau de nevoile unui membru al familiei. Este bine să ții cont ce de cele sugerate de sufletul tău și să ai încredere în intuiția ta. Sfârşitul săptămânii îți aduce și niscai probleme de sănătate.

Balanță – Comunicarea, relaţiile cu neamurile, drumurile şi studiile pe termen scurt vor fi abordate într-o nouă manieră. Ai forţă şi strălucire în cuvinte, astfel că vei fi urmărit și ascultat cu interes. Finalul săptămânii este un adevărat carusel de stări şi evenimente!

Scorpion – Chestiunile finaniciare, bunurile materiale şi tot ce ţine de moravuri, vor suferi o reală transformare, încă din primele zile. Oricum turnurile fericite vor fi frecvente. Există şi ceva umbre, însă deocamdată sunt la distanţă.

Săgetător – Personalitatea ta se va face remarcată, astfel că farmecul tău va atrage în preajma ta admiratori și susținători importanți. La sfârșitul săptămânii se întrezăresc întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Capricorn – Te vei simţi mai uşurat, ca şi cum ai scăpat de o mare povară. Selectează atent prioritățile și lasă-i pe ceilalți să-și rezolve singuri problemele. În weekend apar cheltuieli, dar vin și câștiguri, favoruri sau cadouri de bună calitate.

Vărsător – Săptămâna debutează alături de prieteni. În acest sector se pot petrece lucruri deosebite, ale căror ecouri le vei resimţi mult timp. Recomandabil este să profiți de aceste momente şi să adopți o atitudine faţă de aceste persoane, total diferită de până acum.

Pești – Cariera şi imaginea ta în societate vor fi mult răscolite. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii și autoritățile, dar le vei depăși cu prudență și discernământ. Weekend-ul aduce dorință de interiorizare, stări sufletești confuze și gânduri neliniștitoare vizavi de cele petrecute în ultimele zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 3 =