FOTBALUL JUDEŢEAN ARE O NOUĂ CAMPIOANĂ!

0
259

Voinţa Limpeziş a reuşit să întrerupă supremaţia din ultimii ani a celor de la Team Săgeata şi a câştigat în premieră titlul, după victoria, 6-1, în faţa Montanei Pătârlagele, miercuri seară, în penultima etapă a play-off-ului Ligii a 4-a. Cu o etapă înainte de final, Voinţa Limpeziş are patru puncte avans faţă de Team Săgeata, iar lupta s-a încheiat.

Noua campioană a Buzăului este şi reprezentanta judeţului la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, buzoienii urmând să întâlnească, în dublă manşă, campioana Vrancei, Victoria Gugeşti. Meciul tur se va disputa pe terenul echipei din Limpeziş sâmbătă, 18 iunie, de la ora 18.00, iar returul la Gugeşti, o săptămână mai târziu, pe 25 iunie, de la ora 17.30.

În 2019 şi 2021, Team Săgeata a pierdut meciurile de baraj cu echipele gălăţene Universitatea Dunărea de Jos şi, respectiv, Avântul Valea Mărului, iar în 2020, anul pandemiei, echipa trimisă la baraj de Asociatia Judeteana de Fotbal Buzău, Olimpia Râmnicu Sărat, a ratat, la rândul ei, promovarea, în faţa constănţenilor de la Gloria Albeşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

60 + = 70