HOROSCOP 10-16 IUNIE 2022

0
316

Berbec – La locul de muncă se întrezărește o nouă etapă, întrucât energia astrală din aceste zile deschide culoare favorabile. Activitățile profesionale le vei desfășura mai ușor, iar sprijinul colegilor va fi excelent. Însă, sănătatea este vulnerabilă. Alimentează-te sănătos și odihnește-te.

Taur – Influxurile astrale te vor impulsiona să fii alături de persoana iubită și de copii. Amorul va căpăta o altă însemnătate pentru tine, iar dorința de aventuri, distracții și idile întâmplătoare va fi la cote mari și destul de ușor de îndeplinit.

Gemeni – Ecourile acestei săptămâni le vei simți multă vreme de acum încolo, pentru că este vorba despre schimbări importante în relațiile familiale, ambianța din casă, legătura cu locurile natale și cu neamurile. Apropiete de cei dragi și ajută-i necondiționat atât cât poți. Prudență în privința sănătății.

Rac – Foarte animate sunt relațiile cu anturajul apropiat. Se conturează șanse deosebite de a îmbunătăți relațiile cu ceilalți, de a-ți face prieteni noi și de a-ți remodela gândirea și comunicarea. Pentru că multă lume va roi în jurul tău, ar fi bine să fii prudent cu vorbele și gesturile.

Leu – Se anunță îmbunătățiri financiare, în special la secțiunea venituri obținute din munca proprie. Se deschide o nouă etapă de câștig la locul de muncă, etapă care va dura cel puțin un an de zile de acum încolo. Fii atent la cele discutate la locul de muncă și acceptă schimbările necesare.

Fecioară – Influxurile astrale te ajută să demarezi o etapă nouă. Ai șanse minunate de a aduce îmbunătățiri importante pe toate planurile vieții tale, așa încât rezervă momente special pentru tine și gândurile tale. Ai încredere în tine și operează schimbările necesare dorite de tine.

Balanță – Stările tale interioare sunt fluctuante, având nevoie de discreție și detașare de cotidian. Ocupă-te de treburi ușoare și, la nevoie, cere sprijinul celor dragi și de încredere pentru a rezolva chestiunile urgente. Sănătatea este vulnerabilă.

Scorpion – Renunță la persoanele care te-au necăjit și la cei care observi că stau în preajma ta doar pentru profitul lor personal. Astfel, faci loc în viața ta pentru apariția altor persoane de o mai bună calitate. Rezervă momente și pentru plimbări în aer liber împreună cu cineva drag.

Săgetător – Apar schimbări importante, cu bătaie lungă în plan profesional. Ți se vor recunoaște meritele, iar unii vor dori să afle care este secretul succesului tău din această perioadă. Fii prudent și nu te lăsa copleșit de laude, deoarece în umbră, colegii nu se prea bucură de poziția ta socială.

Capricorn – Pot apărea posibilități importante de a călători peste mări și țări, de a relaționa cu oameni de bună calitate și de a-ți îmbogăți bagajul de cunoștințe cu teme interesante și de folos. Studiile, cercetările, documentarea sunt activități care îți vor solicita atenția și eforturile multă vreme.

Vărsător – Vei putea rezolva datorii mai vechi sau mai noi, poți primi cadouri, o moștenire sau, diverse recompense. Evită orice activitate legată de vânzări, cumpărări de anvergură și pentru semnarea documentelor importante, care te implică în vreun fel pe termen lung.

Pești – Sunt posibile finaluri și începuturi nebănuite atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile de colaborare profesională.  În culisele vieții tale există jocuri, de bun augur, care vor ieși la iveală la momentul potrivit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =