KICKBOXINGUL INTERNAȚIONAL REVINE LA BUZĂU DUPĂ 14 ANI

0
392

A 15-a ediție a circuitului Dynamite Fighting Show, fondat de Cătălin Moroșanu, va ajunge, vineri, 24 iunie la Sala Sporturilor ,,Romeo Iamandi” din Buzău, acolo unde ultimul mare eveniment internațional de kickboxing a avut loc în 2008. Bogdan Stoica, Freddy Kemayo, Bogdan Năstase și Florin Rambo Lambagiu se numără printre luptătorii care vor urca în ring în gala de peste două săptămâni. În meciul cap de afiș al DFS15, triplul campion mondial Bogdan Stoica (1,93 m și 100 kg) îl va înfrunta pe finalistul World Fighting League, olandezul cu origini senegaleze, Sam Tevette (1,98 m și 102 kg). Stoica vine după o victorie mare, prin KO în prima rundă, cu unul dintre elevii lui Peter Aerts.

Într-un alt super fight important, românul Sebastian Cozmâncă, neînvins din 2017, îl va înfrunta pe legendarul Kemayo la categoria grea. Kemayo a luptat și în 2008 la Buzău, atunci când a avut un meci revanșă chiar împotriva promotorului de acum, Cătălin Moroșanu. După ce în urmă cu o săptămână a luptat pentru centura mondială la Paris, Florin Rambo Lambagiu, cel mai bine cotat român la categoria semigrea, va urca în ringul de la Buzău pe 24 iunie împotriva campionului Turciei, Unal Burak. În total sunt programate 9 confruntări în programul principal al galei Dynamite Fighting Show, iar Buzăul va avea un reprezentant chiar în prima parte. Campion național la amatori, Andrei Andreescu își va face debutul împotriva experimentatului Mădălin Mogoș, care vine de la sala fraților Stoica. În ringul de la Sala Sporturilor Romeo Iamandi vor mai urca nume precum Andrei Ostrovanu, Bogdan Năstase, Ionuț Popa sau Andrei Leuștean.

„O bucurie să revin la Buzău după atâția ani. Îmi aduc aminte că în 2008 publicul a fost cel care m-a ajutat să am energia pentru a câștiga acel meci revanșă cu Kemayo. Sunt convins că și acum luptătorii români vor primi susținere imensă din partea fanilor și au nevoie de asta deoarece vor avea meciuri foarte grele”, a spus Cătălin Moroșanu. Biletele pentru eveniment s-au pus deja în vânzare, iar prețul unuia este de 50 de lei. Până în acest moment, 3 sectoare au fost deja epuizate, tichetele fiind disponibile atât pe bilete.ro, cât și la Sala Sporturilor. Gala Dynamite Fighting Show poate fi urmărită în direct pe Pro Arena, dar și online pe platforma sportextra.ro. De asemenea, grație unui parteneriat internațional, meciurile vor fi difuzate inclusiv în Statele Unite ale Americii, în rețeaua regională NBC Sports, dar și pe televiziuni precum Nevada Sports Net, Marque Sports și Stadium TV.

O parte dintre sportivii de pe 24 iunie, inclusiv Freddy Kemayo, au ajuns deja în județul Buzău, aceștia vizitând inclusiv Muzeul Județean Buzău, Vulcanii Noroioși sau Tabăra de Sculptură Măgura. Un promo a fost deja lansat în online, iar imagini din aventura luptătorilor au fost difuzate în cadrul Știrilor Pro TV. De asemenea, Cătălin Moroșanu și-a continuat în Buzău campania anti bullying, vizitând mai multe licee din județ, acolo unde le-a vorbit elevilor despre importanța de a-și direcționa energie către sport. Gala Dynamite Fighting Show de pe 24 iunie este organizată în parteneriat cu Consiliul Județean Buzău, Superbet, Tellur, Peak Sport, Redis Nutriție, Federația Română de Kempo, Fabrica de Print, Auto Gan Tires, ISKA, Pro TV, Armura, Dabo Doner, Pro TV, Dey Security și Skip Trans.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

59 + = 69