GRĂDINĂ DESCHISĂ PUBLICULUI

0
286

În scurt timp, se va deschide publicului grădina de jurul clădirii Brătianu din municipiul Buzău. Anunțul a fost făcut, zilele trecute, de către președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu. În grădina publică, lucrările de amenajare sunt pe final: s-au instalat felinare, s-au montat băncuțe și coșuri de gunoi, s-a adus pământ vegetal și s-a sădit gazon.

Aflată la finalul procesului de reabilitare, cu bani europeni, clădirea de pe B-dul Nicolae Bălcescu încă nu poate fi deschisă publicului, deoarece mai sunt câteva detalii de pus la punct. Pentru modernizarea clădirii cu valoare de patrimoniu, din municipiul Buzău, a fost alocată suma de 4 milioane de euro, din bugetul de investiţii al Uniunii Europene.

Din toamnă, atunci când se anunță darea în folosință a  obiectivului, în clădirea de pe B-dul Bălcescu vor avea loc spectacole de muzică și dans, lansări de carte sau diferite alte evenimente artistice. Pe viitor, în curtea interioară, autoritățile județene intenționează să amenajeze și un amfiteatru în aer liber, cu o capacitate de 250 de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 67 = 77