DEPUTAUL DE BUZĂU, NICOLAE ROMAN, ALES PREŞEDINTE INTERIMAR AL ORGANIZAŢIEI JUDEŢENE ALTERNATIVA DREAPTĂ BUZĂU

0
285

Delegaţia Permanentă Naţională a Partidului Alternativa Dreaptă a hotărât în şedinţa de lucru din data de 2 iunie 2022, alegerea a 4 noi membri în structurile de conducere ale partidului. Astfel, prin votul majorităţii s-au aprobat următoarele propuneri:

  1. Prof. Univ. Dr. Gen. Nicolae N. Roman, deputat în Parlamentul României a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Reprezentanţilor Naţionali cu atribuţii în domeniul apărării naţionale şi preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene Alternativa Dreaptă Buzău.
  2. Dănuț Aelenei, deputat în Parlamentul României a fost ales să ocupe funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Reprezentanţilor Naţionali cu atribuţii în domeniul energiei şi preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene Alternativa Dreaptă Constanţa.
  3. Daniel – Gheorghe Rusu, deputat în Parlamentul României a fost ales să ocupe funcţia de Secretar General Adjunct al Partidului Alternativa Dreaptă şi preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene Alternativa Dreaptă Alba.
  4. Daniel Uncu, în conformitate cu prevederile statutare, a fost ales membru al Biroului Executiv Naţional şi coordonatorul departamentului de Relaţii Externe.

,,Inițiativa pe care ne-o asumăm, fiind cetățeni implicați și preocupați de felul cum merg lucrurile în țara noastră și pe care am lansat-o public, este să clădim împreună o alternativă cuprinzătoare și credibilă, întemeiată pe valorile și abordările creștin-democrate și ale dreptei conservatoare, pe care noi le considerăm a fi cele mai temeinice și adecvate pentru o astfel de construcție. Dacă te regăsești în aceste valori, paradigme și abordări și dorești să te implici în acest demers, te invităm să devii parte din Alternativa Dreaptă”, anunță reprezentanții partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =