ARTIȘTII BASARABENI, SHOW INCENDIAR

0
341

Petrecere de neuitat, în acest weekend, în stațiunea buzoiană Sarata Monteoru! Mii de oameni au venit să se distreze la cea de-a doua editie a festivalului „Zilele Chișinăului la Buzău”, eveniment organizat de Consiliul Județean Buzău și Primăria Chișinău.
Mâncăruri tradiționale dar si standurile cu artizanat și ceramică au făcut deliciul publicului prezent. Meșterii populari au fost foarte bucurosi ca au avut ocazia sa arate din măiestria lor si celor veniti la festival, dar si din traditia lor adusă tocmai din Republica Moldova.
În seara zilei de vineri, concertele susținute de trupa The Motans dar și de cunoscuta artistă Inna au aruncat în extaz spectatorii veniti în număr mare pe terenul de sport din Sărata Monteoru.

Pe tângă turiștii din județul Buzău, mulți dintre petrecăreți au venit la Sărata Monteoru, de la sute de kilometri, special pentru acest eveniment. Berea, micii dar si multe dintre bucatele tradiționale oferite spre vanzare au crescut apetitul vizitatorilor pentru distracție.
Sâmbătă seară, a continuat distractia turistilor cu recitalurile Orchestrei de muzică populară „Frații Advahov” dar și al celor de la „Zdob și Zdub”, o trupă care nu mai are nevoie de nicio prezentare.

TV Sat Media Group o oferit, pentru întreaga activitate artistică, TROFEUL DE EXCCELENȚĂ al postului MOLDOVA TV, Orchestrei de muzică populară Frații Advahov și formației „Zdob si Zdub”. La finalul fiecărei seri de concerte, miile de spectatori prezenți la concerte au admirat un superb foc de artificii. În acest an, festivalul “Zilele Chișinăului la Buzău”a coincis cu un alt eveniment organizat de Consiliul Județean, „Buzău Fest”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 59 = 65