MIZEAZĂ PE ALTERNATIVA DREAPTĂ

0
370

Toți cei care pun în pericol securitatea națională a României trebuie aspru pedepsiți! Este părerea deputatului de Buzău Nicolae Roman, unul dintre fondatorii Partidului Alternativa Dreaptă, formațiune politică recent apărută și constituită, în mare parte, din foști membri ai AUR. Nicolae Roman se declară, în continuare, nemulțumit de faptul că proiectul de act normativ, inițiat de el și alți parlamentari, care se referă la pedepsirea tuturor celor care comit fapte de  înaltă trădare și subminarea economiei naționale, a fost ignorat în repetate rânduri, nefiind introdus pe ordinea de zi a Senatului și Camerei Deputaților.

Tocmai din acest motiv, parlamentarul de Buzău va posta acest proiect pe pagina sa de facebook, pentru a-l dezbate împreună cu cetățenii. Nicolae Roman consideră că propunerea sa legislativă este extrem de importantă, prin prisma prevederilor ei. Ca fondator al partidului Alternativa Dreaptă, Nicolae Roman consideră că noua formațiune va intra, cât de curând, în prim-planul politicii românești. Deputatul de Buzău afirmă că miza acestui partid este de a deveni partid parlamentar, la următoarele alegeri.

În prag de vară, Nicolae Roman urează românilor un trai mai bun și mai multă liniște, dar și tradiționalul „Hristos s-a Înălțat!”. În săptămâna care se încheie, deputatul de Buzău a susținut două declarații politice de la tribuna Parlamentului. Într-una dintre ele, Nicolae Roman a evocat marile personalități din istoria României, atât din politică, cât și din știință și artă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 1 =