HOROSCOP 3 – 9 IUNIE 2022

0
298

Berbec – Ești înconjurat de multă lume, astfel că surprizele se vor ține lanț. Mentalul este agitat, de aceea fii prudent și relaxează-te din când în când. Controlează-ți discursurile și vorbește strictul necesar. Weekend-ul aduce distracții și multă voie bună.

Taur – Sunt posibile cadouri, recompense sau rezolvări financiare mult aşteptate. De asemenea, crește riscul de a cheltuie mult și pe te miri ce. Vei fi susținut în demersurile tale de către persoanele din anturajul apropiat, astfel că ar fi bine să te sfătuiești cu cei pe care-i întâlnești în cale.

Gemeni – Controlează-ți stările și reacțiile, pentru că există riscul să strici situații și relații bune. Fii prudent și nu te avânta în orice investiție care aparent promite câștiguri fabuloase. La finalul săptămânii ești comunicativ, te simți bine şi entuziasmat de planurile tale.

Rac – Ai stări confuze, ești mai reticent la ambient, nefiind dornic de socializare. Este posibil ca şi sănătatea să ridice ceva probleme, fapt pentru care semnalele organismului ar trebui luate în seamă. La sfârșitul săptămânii sunt posibile cadouri sau recompense materiale.

Leu – Fii prudent și nu te baza prea mult pe unii și alții. Aceștia au scopuri foarte diferite față de ceea ce îți prezintă ție. Oboseala își va spune cuvântul, fiind nevoie să te retragi din forfota cotidiană. Ocupă-te numai de treburi ușoare și ascută-ți organismul.

Fecioară – Șefii te cheamă la raport, ești bine susținut de aceștia, iar unii chiar îți vor propune, fie sarcini de lucru noi, de anvergură, fie un post de conducere pe termen lung. Fii prudent și nu te hazarda în acțiuni mai mult decât poți duce la bune sfârșit. Finalul săptămânii petrece-l în liniște.

Balanță – Domeniile spirituale, filozofia, religia, studiile pe termen lung sau călătorii în străinătate sunt aspectele care te preocupă în mod special. Răsturnările de situație, mai ales în planurile de studii și de călătorii pot fi frecvente, de aceea lasă loc și factorului neprevăzut.

Scorpion – Ai șanse să primești bani fie dintr-o colaborare, fie cineva se gândește să-și ofere un cadou deosebit. De asemenea, pot intra în discuție planurile de afaceri, care deocamdată este bine să rămână la stadiul de planuri. Achită-ți datoriile la timp și evită acumularea altora noi.

Săgetător – Este bine să fii pregătit pentru discuții lungi și turnuri ale unor înțelegeri considerate, până nu demult, sigure și confortabile. Ia aminte la ce se discută și petrece în segmentul partenerial, deoarece se anunță fie sfârșitul unor parteneriate, fie debultul altora.

Capricorn – Probleme de sănătate sau la locul de muncă. Există ceva ascuns sau neştiut în aceaste zone, astrele trimiţându-ți impulsuri pentru a fi atent. Fii prudent și îngrijește-te serios, pentru că afecțiunile actuale se pot desfășura pe termen lung.

Vărsător – Relațiile sentimentale și cele cu copiii te solicită mult. Sunt posibile discuții aprinse, răsturnări de situație vizavi de planurile comune, dar și lămurirea unor conflicte mai vechi. Canalizează-ți energia spre un hobby și relaxează-te.

Pești – Sufletul tău va dori compania membrilor familiei și ambianța domestică. Treburile gopsodărești le poți rezolva mai ușor, însă ar fi bine să ceri sprijinul sau măcar sfaturile celorlalți. Nu forța nota și respectă dorințele celorlalți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 66 = 76