PLANURI PENTRU NOI BAZE SPORTIVE

0
425
Imagine cu titlu ilustrativ

Se fac noi pași pentru construirea la Buzău a trei obiective de infrastructură sportivă. Este vorba despre o nouă sală polivalentă, de 4.000 de locuri, dar și a unui bazin de înot pentru copii. Totodată, zilele trecute, conducerea Consiliului Județean Buzău a anunțat că se fac demersuri pentru construirea unui nou stadion la Buzău. Recent, primarul Buzăului, Constatin Toma, a oferit amănunte în legătură cu stadiul proiectului privind construirea sălii polivalente și a bazinului de înot pentru copii. Ambele obiective vor fi ridicate cu bani de la bugetul de stat, prin Compania Națională de Investiții, în zona ștrandului din Parcul Tineretului.

La rândul său, Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău, a anunțat că un stadion nou, modern, ar putea fi construit în municipiul Buzău. Noua arenă va avea aproximativ 10.000 de locuri, cu tribune și peluze acoperite. Acest proiect este, însă, într-o fază incipientă. În prezent, autoritățile buzoiene fac demersuri pentru întocmirea unui proiect care să fie depus, spre finanțare, la Compania Națională de Investiții.

Noua arenă ar putea fi ridicată la marginea orașului Buzău, într-o zonă care urmează să fie identificată de către autoritățile județene. Petre Emanoil Neagu spune că stadionul din Crâng, ridicat în etape, în anii ‘70 și ‘80, nu mai corespunde cerințelor actuale. Mai mult decât atât, arena nu dispune de locuri de parcare, iar posibilitatea de extindere a parcării este redusă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

32 + = 39