HOROSCOP 20-26 MAI 2022

0
310

Berbec – Ești foarte creativ și inspirat, așa încât relaxează-te cu un hobby. La locul de muncă se conturează multă forfotă, fiind nevoie să te ocupi de tot felul de sarcini de lucru. Sănătatea este vulnerabilă. Selectează prioritățile și programează-ți atent activitățile.

Taur – organizează-ți timpul și resursele, astfel încât să rezolvi tot ce îți propui. Relațiile sentimentale sunt frământate și se pot echilibra situațiile cu puțin efort și bunăvoință. Relaxează-te și cu un hobby drag sufletului tău.

Gemeni – Evită să vorbești despre tine și intențiile tale sau despre subiecte pe care le cunoști puțin sau deloc. Prudență, răbdare și acceptă ideile și nevoile altora! La sfârșitul săptămânii intervin chestiuni sentimentale. Sunt momente bune pentru relaxare și activități de tipul hobby, alături de cei dragi.

Rac – Foarte animate devin relațiile cu prietenii apropiați și cu neamurile. Schimbul de informații și aflarea unor soluții deosebite pentru situațiile cu care te confrunți vor fi frecvente. La finalul săptămânii este rost de treburi gospodărești și de întâlniri cu membrii familiei. Relaxarea acasă alături de cei dragi este binevenită.

Leu – Intervin cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian. Pe de altă parte, este rost să primești bani fie salariul de la locul de muncă, fie bonusuri substanțiale din partea celor dragi. Foarte bine susținut va fi segmentul prietenilor și al protectorilor de la locul de muncă începând cu 21 Mai.

Fecioară – Este vremea să-ți revizuiești planurile de viață și toate relațiile în care ești implicat. Renunță la toate situațiile stagnante și orientează-te spre alte direcții de viață și activitate. Ești susținut de către șefi, autorități și prieteni adevărați din sfera socio-profesională. În weekend te așteaptă și bani, și cheltuieli.

Balanță – Se conturează schimbări majore, atât în relațiile personale cu prietenii, cât și în relațiile de susținere profesională reciprocă de la locul de muncă. Se recomandă prudență, discreție și răbdare! La sfârșitul săptămânii vei reveni în mijlocul celorlalți cu farmecul tău caracteristic.

Scorpion – Fii prudent și evită discuțiile contradictorii sau luarea deciziilor radicale! Deocamdată ia aminte la discuții și evenimente. Sunt zile bune numai pentru analize interioare, observație și dialog interior. Bazează-te numai pe forțele tale!

Săgetător – Mentalul este agitat, așa încât este bine să nu forțezi nota și chiar să te detașezi și să te odihnești conștient. Demersuri legate de călătorii și studii pe termen lung sau în străinătate. La finalul săptămânii vei fi înconjurat de prieteni și de susținători importanți. Rezervă momente pentru odihnă!

Capricorn – Sunt șanse să pui la punct colaborări, chestiuni patrimoniale împreună cu neamurile și partenerul de viață, aspecte care au în comun bani, cheltuieli, servicii, bu nuri folosite și de tine și de aceste persoane. Fii prudent !

Vărsător – Se vor reconfigura colaborări, o relație matrimonială sau se finalizează etape de viață și activitate comune cu alții. Este bine să fii obiectiv, să-ți urmărești scopurile personale și să închei acele relații și situații care te țin în loc sau care deja îți dăunează în vreun fel.

Pești – Transformările personale care se întrezăresc, întâmpină-le cu mintea și sufletul deschise. Continuă-ți programul de viață cu pași mărunți, fără a forța nota în vreun fel. Orice grabă, orice decizie luată acum, orice implicare în ceva nou ar trebui evitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 37 = 42