DIRECTOR NOU LA CENTRUL CULTURAL „FLORICA CRISTOFOREANU”

0
510

Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu” din Râmnicu Sărat are un nou director. Este vorba despre Violeta Rafaela Predonescu, care, din postura de șef al instituției, și-a propus numeroase obiective ambițioase. În primul rând, Rafaela Predonescu dorește organizarea unui număr cât mai mare de evenimente în cadrul Centrului Cultural.

De asemenea, noul director dorește înființarea de noi ateliere și cursuri în cadrul Școlii Populare de Arte, dar și o bună colaborare cu unitățile de învățământ. Și participarea elevilor la cât mai multe concursuri naționale și internaționale este un  obiectiv important propus pentru perioada următoare.

Violeta Rafaela Predonescu este licențiată în Drept și din anul 2014 a colaborat cu Centrul Cultural „Florica Cristoforeanu”, în calitate de prezentator pentru diferite evenimente. Ulterior, ea a fost referent în cadrul Departamentului de Marketing și Proiecte Europene, dar și consilier juridic. Noul director este soția avocatului Lucian Predonescu, consilier local PSD. Mandatul de director al Rafaelei Predonescu se va încheia în 2027.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

73 + = 80